Siirry sisältöön

Haluaisin vinkkejä, myös pojilta ei vaan tytöiltä…

Tytsi

Eli, tilanne on se että haluaisin todella poikaystävän. En vain löydä mistään ketään joka olisi kiinnostunut ja samaa ikäluokkaa. En ymmärrä missä vika. Voin rehellisesti sanoa että olen laiha mutta silti hieman kurvikas, enkä nyt mitenkään ruma (iho hyvässä kunnossa yms.), mutta minulla on lasit. Haluaisinkin kysyä pojilta että pelkäättekö te tyttökä joilla on lasit ja tekevätkö lasit ihmisestä ruman ja epäseksikkään? Vai johtuuko se siitä että olen hieman älykkäämpi (ka 9,2)? En kuitenkaan ole mikään hikke, en lue kokeisiin melkein yhtään seuraan vain tunnilla. Ja missä voisin tavata poikia? Niitä ei ole koskaan siellä missä minä olen…..
Kiitos jo etukäteen jos vastasit :).

tyttö98

Tytön näkökulmasta sanon, että moni tyttö: minäkin haluaa koviasti poikaystävää. mutta se kyllä löytyy kun se aika tulee. eihän pojan tarvitse pakosti olla omaa ikäluokkaa? ja voit tehdä aloitteen ja aloittaa juttelemaan jolle kulle kensetä pitäisit (:
silmälasit tuskin vaikuttaa yhtään mihinkään, koita liikkua esim. nuorisotaloilla (jos sellainen on) tai kaupungilla, sieltä pitä’isi löytyä. ainakin täällä (:

Nimetön

sama vika, ainoa asia vain että vaikka lihaksiakin löytyy, ja ettei ole silmälaseja. Sitä kumppania ei vain löydy :(

ps. olen miespuolinen.

Minävain

Miksi niin monet luulee että silmälasit on syy siihen ettei saa poika/tyttöystävää? Ainakaan minun mielestäni silmälaseilla ei ole mitään tekemistä sen asian kanssa, useimmille silmälasit sopii hyvin :) Luulen että ongelma on vaan omassa itsetunnossa, täytyy olla rohkeutta tutustua uusiin ihmisiin omituisissakin tilanteissa. Eikä aina tarvitse tutustua vain mahdollisen seurustelusuhteen takia. Aloittaisin itse menemällä erilaisiin nuorten suosimiin tapahtumiin tai nuorisotiloihin, tutustumalla vaikka 5 eri poikaan ihan kaverimielessä. Kun olet tutustunut heihin paremmin, rakastut/ihastut automaattisesti siihen joka on sopiva sinulle. Mutta jos et ihastu yhteenkään heistä, niin ainakin sinulla on 5 uutta kaveria. (:

Poika94

Ei todellakaan se on vaan yleinen stereotypia :D. Ei sitä pienempänä edes koskaan tullut mietittyä sen tarkemmin xD, itselläni on enemmänkin päinvastoin. Jotenkin se vaan näyttää söpömmältä kun tytöllä on lasit.

Ja siitä missä tavata poikia on aika vaikee kysymys, yleensä koulussa, nuorten tapahtumissa yms.

Vastaa aiheeseen: Haluaisin vinkkejä, myös pojilta ei vaan tytöiltä…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top