Siirry sisältöön
Rixa

Olen 8 luokkalainen tyttö jolla on monta psyykkistä diagnoosia. Juuri nyt suurin murheeni on yksinäisyys. Kaikki alkoi siitä kuin minua kiusattiin ala asteella ja halusin pois koulusta. 7 luokalla olin koulussa noin puolitoista kuukautta kunnes jäin kotiin ja sen takia osastolle. Mutta asiaan. Nyt käyn sairaalakoulua jossa minä teen 2 tuntia koulutöitä. Minulla oli kaksi kaveria viime koulussa mutta yksi on jätti minut sen takia miten voin. Tunnen itseni yksinäiseksi. Olen aina ollut hiljainen ja sen takia en perustanut paljon kaverijengejä. Mutta nyt haluaisin sitä niin paljon mutta olen ruma varmaan myös ärsyttävä ja minulla ei ole kontaktin kontaktiakaan. Eli ei mahdollisuutta tutustua ihmisiin. Haluan niin kovasti kuulua johonkin joukkoon niinkuin muut minun ikäiset. Mutta en kuitenkaan haluaisin vaikuttaa liian epätoivoiselta. Jos jollakin tavalla yritän saada kontaktia ihmisiin niin ne ei halua olla kanssani tekemisissä. Heillä on jo omat kaveriporukat ja minä en kuulu sinne. Enkä voi palata kouluuni keskittymisvaikeuksien vuoksi ja senkin takia että en vaan jaksa sitä stressiä jota siitä saan. Haluan elää normaalisti ja terveellisesti mutta voimat ei riitä mihinkään ja romahdan vastoinkäymisistä täysin. En vain jaksa enää yrittää ja vaikuttaa niin kamalan epätoivoiselta… Kiitos ja hyvää päivänjatkoa.

Firefly

Kuuleppas, älä sano että olet ruma ja ärsyttävä. Kukaan meistä ei ole ruma, kaikissa on jotain kaunista. Vaikka mielestäsi olisit ärsyttävä, joku saattaa hyvinkin ajatella sinun olevan varsin mukava! Älä lannistu, vaikkei kavereita heti kuuluisikaan, varmasti löydät kavereita, täytyy vain jaksaa yrittää ottaa rohkeasti kontaktia uusiin ihmisiin! On todella harmillista että toinen kaverisi jätti sinut :( onko sinulla mahdollisuutta pitää toiseen kaveriisi yhteyttä?
Aina on mahdollista tutustua uusiin ihmisiin, kunhan menee rohkeasti juttelemaan, kehut vaikka kivaa paitaa tai jotain vastaavaa. Otat vaan rennosti, eikä haittaa jos uusien ihmisien tapaaminen jännittää, ainahan se jonkin verran. Maailma on täynnä itsekeskeisiä persoonia jotka ovat sitä mieltä etteivät voi olla ”erilaisten” kavereita, mutta älä välitä! Maailmasta löytyy myös heitä, jotka ovat kaikkien kavereita ja myöskin sinunkaltaisiasi ihmisiä, jotka kaipaavat jotakuta kaverikseen. Harrastuksistakin voi löytää kavereita ihan huomaamatta. Älä anna periksi! Sinä olet ihana omana itsenäsi ja varmasti joku haluaa olla kaverisi!
Oikein paljon voimia ja tsemppiä sinulle, sekä telepaattinen halaus!♡♡♡

Vastaa aiheeseen: Haluan kuulua johonkin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top