Siirry sisältöön
Perho

Nyt mulla ei ole aikaa, joten tulee lyhyt viesti.
Olette ehkä aiemmin huomanneet minun kirjoittamia viestejä? No, ne kertoo paljon.

Eli olen oikeasti niin pohjassa, että haluan että mulla todetaan masennus. Mä haluan. Tämä mun jatkuva paha olo ei ole normaalia. VAI ONKO?! Kaikki vähättelee sitä. (Tai musta tuntuu siltä. Koska tämä tilanne on oikeasti paha, en halua yhtään mitään: ”Se menee ohi”- lausahdusta.) Eikä kukaan ymmärrä. Ja mä haluan että jos mulla todetaan masennus, kaikki ymmärtää, ettei mulla OIKEASTI ole kaikki ok.

Nuortennetin ylläpito

Hei Perho,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Haluan masennuksen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top