Siirry sisältöön
Nobody96

Olen halunnut lasta jo pitkään ja nyt ajattelen että aikoisin tulla raskaaksi, olen ajatellut kaikki negatiiviset puolet koko asiasta ja siltikin haluan äidiksi jo nyt. Olisko kenelläkään kokemusta tai mielipiteitä?

Kata, verkk@ri

Moi!

Ei ole mitenkään tavatonta, että ikäiselläsi on vauvakuume. Se on itseasiassa täysin luonnollinen asia naiselle. Tiedän kyllä ihmisiä, jotka ovat tulleet alaikäisenä tai juuri täysi-ikäistyttyään vanhemmaksi ja he ovat pärjänneet ihan loistavasti. Apua ja tukea on tarjolla niin paljon, että nuorillakin vanhemmilla on ihan yhtälailla mahdollisuudet elää normaalia elämää, opiskella ja käydä töissä.

Suosittelen sua siitä huolimatta harkitsemaan asiaa todella tarkasti ennen kuin alat suunnittelemaan raskautta. Haluaisitko opiskella ensin? Kuinka taloudellinen tilanne ja asuminen? Haluaisitko vielä kokea asioita ennen vanhemmaksi tuloa? Toki lapsen saamisen jälkeen pystyy myös harrastamaan, matkustamaan ja tapaamaan kavereita, mutta ensimmäiset kuukaudet vauva tarvitsee äitiään kuitenkin ihan koko ajan ja esimerkiksi valvottaa öisin.

Saat haluta äidiksi ja haaveilla, sitä ei kukaan sulta vie pois. Lapsi olisi varmasti unelmien täyttymys ja tuo valtavasti onnea ja merkitystä elämään. Olet kuitenkin vielä ihan valtavan nuori ja sulla on aikaa toteuttaa kaikki unelmasi myöhemminkin. :) Kata

Onksnormaalii

Mä oon 15 ja haluun isäksi. Onko tää yhtää normaalia. Tiiän et en saisi saada lasta vielä pitkään aikaan mutta silti haluun

15

vittu jos panisin paksus se ois suoraa reissu a-kliniikalle huhhuh!!

Vastaa aiheeseen: Haluan olla äiti ja olen vasta 17

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top