Siirry sisältöön
siivekäs<3

Haluan olla [osa viestistä poistettu].  Ja ei mä en itke itteni enään joka päivä uneen mun rankat ajat on ohi [osa viestistä poistettu]. Mulla on kaikki ihan hyvin mutta en vain halua olla [osa viestistä poistettu], hyllytin TET:issä [osa viestistä poistettu]. Käyn nukkumaan [osa viestistä poistettu]. Emmä vaan tiiä. Kaikki on hyvin mutta [osa viestistä poistettu].

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei siivekäs<3

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

I am very dumb 😌

Harmi, etten voi auttaa. Mutta kattokaa nyt tota tekstiä, niin ymmärrätte… 🤦🏼‍♀️ Joka välissä [osa tekstistä poistettu], eihän siitä saa mitään selvää…

Vastaa aiheeseen: haluan olla [osa otsikosta poistettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top