Siirry sisältöön
kamala(ko)?

Eli , haluan poikaystävän. Tiedä ,että ei ole mikään kiire sen hankkimiseen, mutta silti. Melkein kaikilla mun kavereilla on ollut joskus poikakaveri, mutta mulla ei. Eikä kukaan poika ole katsonutkaan edes päin. Joten onko minussa jotakin vikaa , kun ketään poika ei ikinä ole katsonutkaan päin. Olen tosi lyhyt,joten ajattelin, että johtuisiko Se siitä enkä ole hirveän laiha, mutta en myöskään lihava. Haluaisin sen ihanan tunteen kun tietää, että joku rakastaa sinua ja halaisi sinua aina kun näkee sinut ja sanoo sinua hänen tytökseen. Se ois niin ihanaa. Mutta en luultavasti Tuu kooskaan saamaan poikaystävää.

matias

mistä päi ja minkä ikänen?

poika 13v

Mia päi asut

Nimetön

Olen itsekin lyhyt, enkä usko sen vaikuttavan tähän. Pojat tykkäävät lyhemmistä tytöistä, koska tuntevat olonsa vahvemmiksi ja pidemmiksi heidän seurassaan. Ja he ovat söpömpiä (:
Ja minkä ikäinen olet? Suosittelen vaan odottamaan. Kyllä se sinulle tarkoitettu tulee vielä joskus vastaan.

immu

[osa tekstistä poistettu]
Sun ikäs ?
Ootko brunette vai blondi vai jokin muu ?

Heissan!

Minusta tuntuu ihan samalta. Koulussa kyllä välkillä hengailen monien poikien kanssa samassa porukassa mutta kaikki ehkä ajattelevat minun olevan kiva vaan kaverina. Ajattelen itse että poikaystävän aika tulee sitten kun tulee. Ei minulla ole mikään hoppu. Toki olis kiva kun joku olisi siinä vierellä, vois tehdä yhdessä kaikkee kivaa eikä tarttis tuntea oloa yksinäiseksi. Mutta ehkä nyt on oikea aika panostaa kouluun.:)

Vastaa aiheeseen: haluan poikaystävän

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top