Siirry sisältöön
€&@””

Moi olen 15 vuotiaat tyttö. Mun isä huuta kaikesta ja pelkään sitä. Mul ei oo yhtään hyvää muistio siitä pelkää huutamista. Oon itekny pelosta niin monta kertaa omassa huonees Aku se on huutanu mun siskolla tai äidille jostaki ihan turhan päiväsestö.

Mun isä aina haukkuu kaikii mua mun sisko, mun äiti, sen sisko ja ihan kaikia se luule olevansa kaikkein paras ja viisain ihminen ja on muka aina oiekeesa jolla se oikeuttaa päälle huutamisen mut jos sit ku yrittää puhuu jos se on kysyny jotain se aina vaan keskeyttää.

Mä en pysty tehä mitään ilma et mun vanhemmat tietää siitä ne seuraa mun sijainti joka ahistaa mua ihan helvetisti. Jos meen ulos kavereitten kansa mun isä tekee sitä hirveen kuulustelun ja jos en vastaa tarpeeksi hyvin se huuta ja pakottaa mun vastaa jolloin usein vaan keksin omasta päästä. Sen takii en usein mun kavereitaan kaa koska sit ma taas joutuisin sekottaa mitä oon tehny ja se tressaa mua ihan vitusti aina.

Mua ahdistaa koulussa ja kotona mun en voi puhuu sit kellekään. Pelkään et jos meen koulu kuraattorilla mun vanhemmat saa tietää ja sit vaati kertomaan kaiken mitä puhuttiin. Ja en voi vaan kertoo et niille et vihaan mun isää ja et puhuin sen aiheuttamasta ahdistuksesta.

Haluun pois kotoo tai et mun äiti erosi mun isästä. En haluu vaan nähä sitä se on luokannu mua niin usei ja alustanu et en enää kestä.

En tiä mitä mun pitäs tehä.

Vastaa aiheeseen: Haluan pois kotoa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top