Siirry sisältöön
jotenkinnormaali

Asia on näin, että mua välillä pelottaa mennä kotii kun mun äiti on yleensä jo valmiiks pahalla tuulella, ja jos oon jotain vähänkään tehnyt väärin tai unohtanut tehdä jotain pientä niin se purkaa sen vihaa, yleensä suullisesti mut joskus myös fyysisesti. Se aina käyttäytyy niin kuin mitään ei olisi tapahtunut ja se ärsyttää. Oon aina pienestä asti halunnut pois kotoa ja yrittäny karata kun on perheessä hankaluuksia. Jos mainitsenkaan että haluan pois kotoa niin mun äiti aina sanoo et se joutuis vankilaan, ja et ”enhän mä sellasta halua”, joka toimi muhun aika hyvin vuosien ajaks. Mun iskä ei nyt paljoo tee, mut ottaa mun äidin puolen kaikessa.
Jonnekki muualle olis kiva, en mielellään laitokseen halua, myös vanhemmat oli sellasessa.

Pilkku

Täst sun viestistä on ollu nyt n. 4kk aikaa mut koitan kuitekki. Ittel myös samoi tunteit. Hieman myös ihmettelen miks tässä ei ole Modelta viestiä…

Ihan suoraan sanottuna sun perhe ei oo ainakaan mielen terveydellisesti hyvää porukkaa. Jos sul on kavereit niin alkaisit niillä oleen? Vaikka selittäisin niiden vanhemmille et tarviittisit vaik pariks yöks jonku yöpaikan kun kotona ei enää pystyis oleen. Ja jos olis muita vanhempia ihmisii/aikuisia niin niille.

Harkittisin jo poliisia ja sossuja ja niitä sen puolen ihmisiä myöskin ja niille selität asiat. Jos siitä fyysisestä touhusta jää jälkiä ni vaikka kuvaa jokin niistä jos sun vanhempas alkais kiistään. Enhän siis ite tiedä kauheesti näist asioist.

Oikeesti jos toi ei mikskää muutu niin vaikka kerään kamat ja vaan meet jonnekki. Melki ihan sama minne ja sanot heti jollekkin luotettavalle ihmiselle. Neuvoisin et jos poliisin kanssa puhut, niin yritä opetella se ihmeen tunnus (äh kun ei meinaa muistua. se on se jokin henkilöllisyystunnus) ulkoo niin helpottaa asiointia.

AnonyymiSamaistuja

Voi ei, tosi paljon zemppiä sulle! Mulla on välillä tosi samanlainen fiilis ja se on todella kurja tunne): Mä kuitenkin tahdon jotenkin uskoa, että jos afrikkalaiset yms pärjää, niin mekin! Toki ei tää kivaa ole! Muista aina että sua rakastetaan ja susta välitetään! Seuraa unelmia ja koita olla välittämättä sen huudoista! Aina voit mennä puhumaan jollekkin, jos saisit vaikka sijaisperheen! Yhdessä selätetään pelot ja huolet, muista se💪🏼💕

Vastaa aiheeseen: Haluan pois kotoa, mutta en laitokseen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top