Siirry sisältöön
masentunuk.

[Viestistä poistettu osa ja nimimerkki muokattu] menen yläasteelle jossa minua vihataan ja en nää vanhempiani ollenkaan enkä myöskään sisaruksiani sitten koulu menee huonosti ja minulle valitetaan turhista asioista…. Onko neuvoja?

Nuortennetin yllapito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit rohkea. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka voivat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Apua ja tukea -osiosta (https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://www.lastenjanuortennetti.net/. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Vaikka tuntuu, että elämässä ei juuri nyt valoa meinaa näkyä, niin uskon, että toivoa on. Ethän jää ajatustesi ja huoliesi kanssa yksin, olemme mielellämme tukenasi!

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

Emnt

Oot vaan oma ittes

Vastaa aiheeseen: [Otsikko poistettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top