Siirry sisältöön
Tyttö 04

Olen juuri tullut murrosikään. Rintani ovat pienet mutta kehittyneet kuitenkin että alkaisin tarvita rintaliivejä. Meidän perheessä se ei tosin ole ollut tapana. Meillä käytetään eniten urheiluliivejä ja jotakin toppeja. Jopa lukiolainen isosiskonikaan ei käytä varsinaisesti rintsikoita. Tosin, yläasteella oleva toinen siskoni käyttää kolmioliivejä, ja siinä näyttää olevan raja.

Puhuin tästä asiasta äidilleni ja hän sanoi vaan että ”Ei sulla mitään tissejä ole”. Äidilläni on suoraan sanottuna roikkutissit. En tahdo sellaisia! Netissä lukee että varsinkin murrosiässä kun rinnat alkavat kehittyä, niiden pitää saada kunnollista tukea.

Olen huomannut että omat rintani ovat alkaneet ”valumaan” eli kehittymässä roikkutisseiksi. En tiedä miten puhua äidilleni. Olen sanonut isälleni että tarviin rintsikat ja hän ymmärsi ja tälleen mutta en usko että _isäni_ mielellään menisi kanssani liivikauppoihin :/.

Jos ostan niitä ihan itse, vanhempani saavat tietää ja se tulee olemaan noloa. Enkä edes tiedä mistä niitä saa kun en ole nähnyt missään seppälässä tai lindexissä. Onko teillä tällasesta kokemusta? Osaako joku auttaa tällaisessa kriisissä? D:

Vastaa aiheeseen: Haluan/tarvitsen rintaliivit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top