Siirry sisältöön

Haluisin edes ystävän, olkoon vaikka tyttö tai poika..

Yksinäinen hevostyttö

Heii kaikkii.. Elikkäs mä oon tällänen ihan tavallinen 13 vuotias tyttö. Mutta mua vaivaa yksi asia:
Kaikilla meidän luokan tytöillä on joku poika kenen sylissä ne istuu ja hengailee. Joillakin on kanssa poikaystävät keitten kanssa ne koulussa viettää aikaa ja antaa pusuja.

Tässä on vaan se ongelma, että mulla ei ole ketään ystävää joka olisi poika. Mulla on R- vika ja sen takia oon tosi monista outo kun en osaa sanoa kirjainta.
Mä en ole koskaan pitänyt poikaa kädestä, enkä oikeen uskalla mennä juttelemaan, kun olen tosi ujo :/
Sitten jos menen johonkin kaveriporukkaan siellä kaikki puhuu pojista, istuu niitten reppuselässä ja tekee kaikkea hauskaa.

Kukaan niistä pojista ei kiinnitä muhun mitään huomiota ja oon kuin näkymätön olio jossain roskakorissa.
Ja se on vaikeeta puhua jostain asiasta josta ei tiedä mitään tai ei oo mitään kokemusta.

Mulla on kanssa diabeettes ja insulini pumppu. Onneksi se sairaus ei näy yhtään päällepäin!
Oon kyllä ihan nättikin, blondit pitkät hiukset, hoikka ja ihan nätti :)

Miksi mä en vaan kelpaa kenellekkään? Miksi kukaan ei ees halua pitää mua kädestä?

Ja tää ei johdu siitä että poikia ei kiinnostaisi, ne on ihan innoissaan kaikista muista tytöistä paitsi musta.

Vika on nyt vaan minussa eikä niissä pojissa tai tytöissä. : /

HALUISIN EDES JONKUN KETÄ VOISIN PITÄÄ KÄDESTÄ!

Ja mulle saa jättää vaikka viestejä, jos haluisi mun sähköpostikaveriksi, tai ihan muuten vaan frendiksi koska mulla niitä ei ole paljoon :)

ps. toivoisin rakentavia kommentteja

Random 16v

Hei! elikkäs itse olen 16v poika melko ujo mutta ymmärrän miltä tuntuu jos kavereilla on seurustelu kumppani ja itsellä ei ole ja heillä ei tunnu riittävän aikaa sinulle ja olet vastakkaiselle sukupuolelle ”näkymätön” koska on vaan niin ujo.

Pojat ovat tuossa iässä vähän tolloja koska on paljon uutta ja pitää näyttää ”kovalta” ja varsin monella on paljon paineita ympäristön vuoksi ja he eivät ole vielä henkisesti kovin kehittyneitä vaan etsivät myös itseään mutta seurustelu on tuossa iässä suurelta osin kokeiluja, eikä mitään vakavaa yleensä tule. Ujous lähetee iän myötä jos vaan uskaltaa hakeutuu sellaisiin tilanteisiin, joissa pitää kommunikoida vieraiden ihmisten kanssa.

Tunnen muutaman ihmisen, jolla on R-vika eikä se heitä ole lannistanut ja serkullani on diabetes ja hän on siitä huolimatta kaunis ja itsevarma. Äläkä vähättele itseäsi vaan arvosta kaikkia luonteenpiirteitäsi ja ulkonäköäsi, vika ei ole sinussa vaan muissa jotka eivät huomaa sinua mutta olen huomannut myös sen että ujolle ihmiselle on myös mennä vaikea puhumaan, mikä on luultavasti yksi syy miksi muut eivät välttämättä uskalla tulla juttelemaan sinulle.

Koita pärjäillä, Puhu hyville ysvillesi asiasta, hanki tuttuja koulusta, joiden kanssa voi porista sitä sun tätä jos ystäväsi eivät ole vapaita, ymmärrän jos on vaikea puhua tutuille vaan tuntuu mukavammalta puhua ihan vieraille.

ps.olen vapaa kuuntelija jos tarvitsee avautua :)

Nimetön

Puhu hyville ystävillesi* asiasta, hanki tuttuja koulusta, joiden kanssa voi porista sitä sun tätä jos ystäväsi eivät ole vapaita, ymmärrän jos on vaikea puhua tutuille mutta vieraille puhuminen voi tuntua mukavemmalta*

olin vähä sekasi aamulla nii :P

Solitaire

Ite oon huomannu saman asian meijjä luokal, ku yks tyttö jää aina yksin. Oon ite aika ujo, joten jos kaverii tarttee, ni viestii vaa…
Ite oon oppinu, et älä ajattele virheitäs vaan hyviä puolias.:)

13v randomi:D

Mull on taas se ongelma, että moni tyttö on kysyny multa alatko? tai sinneppäi, yks on kasvotustenkin, Mut oon niin ujo, etten uskalla vastata, jäädyn vaa paikallee…. Itteasias, haluaisin olla samanlaine ku sÄ :-D En tiiä mikä mus o, mun mielest se ois hienoo olla tyttöjen piirittämä mut ei vaa onnistu …. [ PEEEÄS:::: En oo homo D; ]

jani96

mä en sittaas ole kauheen ujopersoona jos täytyis jutella jollekki mut oon joskus epävarma kannattaako siltikään avata suuta.

mulla on useita kavereita mutta ystäviä muutama ja kaikki oon hommannut niin et oon kattonut ns. uhrin että meen juttelee tolle jos on hyvä tyyppi puhun toiste jos ei ni puhun silti ja tutustun ja voipi olla et tyyppi onkin mukava tai täys pönttö.

mä voisin juu lisätä kaveriks sut esim fb tai meseen mutku tääl ei saa antaa yhteystietoi tai koko nimeä jne turvallisuuden vuoksi mutta voihan ehkä kysyä ylläpidolta josko ne antais luvan vaihtaa esim. meset tai fb:t.

mä tykkään jutella ihmisille ja tutustua eri persooniin mua kiehtoo ihmisien ajattelutavat ja kaikki mitä ne tekee ja jos mua kiinnostaa ni kysyn lisää yleensä.

mut sulle vinkkinä mee puhuu kavereiden kanssa ja koita olla kommunikoinnissa mukana tai meet juttelee jollekki muulle ihmiselle uskon kuitenki että teidän koulussa on muitakin ihmisiä kuin sinä ja kaverisi. joten valitse sinä oma ”uhrisi” ja uskaltaudu juttelemaan niin minä olen ujoudestani melkeen päässyt eroon. tyttöjen kanssa on vielä ujoutta mutta ei enään paljoa koska nyt kun on niin paljon kavereita niin kaikki moikkaa ja juttelee keskenään. eli kaikki tuntee kaikki edes jotenkin jotkut paremmin jotkut huonommin.

123

voisin mää olla su ystävä

yksinäinen

oon 99 syntynyt tyttö oon ujo ja sillee jos kiinnostaa olla mun kaveri laita viestii meinaa mull on sama ongelma

Helii:D

Mooi,sä vaikutat ihan mukavalta tytöltä,ois kiva tutustuu suhu:) oks sulla facee tai hotmailii tai jtn,,:):D

Komeepoika97

No moi mistäs päin viehettävä Neito on Kotoisin

Vastaa aiheeseen: Haluisin edes ystävän, olkoon vaikka tyttö tai poika..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top