Siirry sisältöön
Yksinäinen tyttö

Moi. Saisiko täältä apua mun ”ongelmaan” kun mä oon 14.v tyttö ja haluisin seuraa vastakkaiselta sukupuolelta eli toisin sanoen haluaisin poikaystävän. Kannattaisiko minun alkaa seurustella tämän ikäisenä? JA oon aika ujo uusien asioiden suhteen. Toivottavasti joku osaisi auttaa minua.

Azzie

Seurustelukumppania ei hankita samalla tavalla, mitä hankitaan uusi puhelin ihan vain sen takia, että halutaan. Jokainen on valmis seurusteluun, kun siltä tuntuu, ja kun löytää itselleen sellaisen kumppanin, josta oikeasti välittää, eikä vain sen takia, että olisi kivaa olla jonkun kanssa. Sanoisin, ettei kannata etsimällä etsiä poikaystävää, vaan poikaa, josta ehkä voisi tulla poikaystäväsi, mikäli välität ja tunnet vetoa häneen.

JokuSeko

Seurustelulla ei sinänsä ole ”kannattavuutta”. Itellekkin on tuttu fiilis, se että olisi seuraa kiva seuraa saada vastakkaiselta sukupuolelta, mutta kuten jo aiemmin sanottu se ei ole ihan nythetinäin juttu. Jos suhteen aloittaa hutiloiden, voi jäädä pitemmäks aikaa ikävä fiilis.
Sinänsä 14v. seurustelun alottaminen ei ehkä ole liian aikaista, MUTTA se ei todellakaan ole liian myöhäistä. Jos sulla on joku poika tiedossa, joka tod. näk. tykkää takasin ja tilanne lähinnä odottaa alotetta, nii kokeile.
Mutta jos taas kyse on vaan tunteesta, että haluaisit, vaikka ei ketään olisi mielessä, niin sitten kannattaa ottaa ihan rauhallisesti.
Sulla on vielä paljon aikaa törmätä uusiin ihmisiin ja tolla iällä tunteet vetää vielä melkosta vuoristorataa, mitä suuremmalla syyllä ei kannata turhaan hosua. Voi kaduttaa myöhemmin….. (on koettu) Sitten kun sitä rakkautta ei varsinaisesti ”etsimällä etsi” niin siihen törmääkin melkein vahingossa. Joten vedä syvään henkeä ja ota rennosti, kyllä siellä varmaan joku löytyy ennen pitkää.

Vastaa aiheeseen: Haluisin poikaystävän

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top