Siirry sisältöön
SeksiOnKivaAsia

Joo nolottaa puhuu täst mut siis oon 15v poika [osa viestistä poistettu] ja haluisin kovasti kokeilla seksii jonku tytön kaa mut en oo vaa uskaltanu kysyy nii mitä mun pitäs tehä

Joku

Mäkin haluisin seksii, mut voi voi

16v tyttö

No samassa jamassa me muutkin ollaan. Ja hieman kauemminkin. -.-

Demissä on porukkaa ja Yubossa. Yuboo en ole koitanut ennen, mut kai sieltäkin sais jotai seuraa… Olis hyvin idyllistä jos täällä vois vaihtaa vaikka ig nimet, mutta harmillisesti tääl on aika tiukka moderointi ja se rikkoo jotai yksityisyyssuoja lakia. Jos laittaisin kotikaupunkini nimen tähän, niin se sensuroitas. Ehkä sensuroitas myös jos sanoisin olevani [osa tekstistä poistettu – emme julkaise paikkakuntatietoja] (hahaa, kukaan ei tiedä valehtelenko vai en). Ehkä pitäis pyytää jotakuta kirjotaa puhelinnumero jonnekki vessaan.

Kyl muuten vituttaa kun ei sitten kellekkään voi puhua tai tutustua. Plus se, et ei uskalla mennä juttelee julkisil paikoil. Niiku kuinka vitun vanhana sitten tulee mitään säätöö, kun en minä koskaan panis niitä vanhoi kavereitakaan. Kumpikaan osapuoli ei tykkää toisesta. Pikkasen alkaa ottaan tää päähän.
Siis ihan halailukin sais tässä vaiheessa pään pyörälle. Saatikka pelkkä ajattelu koskettelusta tai suutelust.

Vastaa aiheeseen: Haluisin seksii

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top