Siirry sisältöön
J [osa nimimerkistä poistettu]

Moii! Oon siis 12v asun [osa viestistä poistettu] ja mun mielestä tytöjen kanssa on vaan helpompi olla kin poikien😒

Salainen tyyppi.

En mä tiiä. Oon tyttö.

Tyttö010💋

Ooks ite tyttö vai poika❤️

Tyttö011

Siis olen yksitoistaja (Oon pian 12) ja etin ite kavereita. Oon halunnu sellasia poikakavereita jotka on vaan kavereita. Se on niin paljon helpompaa. Haluaisin kovasti tutustuu jos vaan sä haluut. Kiitos.

P. Oika 12V

Moro, mäkin jaluisin tutustua tyttöihin mutta meidän luokan tytöt ei oo kiinnostuneita musta, (muutama jopa vihaa mua) enkä tunne ketään muilta luokilta hirveen hyvin. Mä oon muutenkin tyhmä enkä osaa matikkaa kovin hyvin.
Enkä pidä siitä miltä mun face näyttää
ja mun hius tyyli on ruma enkä saa käytää erinäisiä Some palveluita, oon myös tosi vanhan aikainen. Jos mun puhelimta tai 5g verkkoa tai medän digi boxia ei lasketa mä elän 2010 luvulla.

Görl

Siis mäki haluisin jotain poikakavereita, niinku vaan kavereita. Ku tyttöjen jutut on semmosta jatkuvaa hihitystä ja juoruilua sekä jatkuvaa itsesääliä. Ois kiva ottaa taukoa kaikesta tommosesta. Oon 12

Joku ihminen

Oon ite tyttö ja haluaisin kavereikseni myös poikia. Tai no on mulla poikia kavereina koulussa mut haluisin poikia kaveriksi myös vapaa ajalla. Aloittaja ja kaikki muut, jos haluutte niin voidaan tutustuu tääl🙃

No bruh

Juu legit sama oon siis 13-15 tyttö ja en jaksa kokoajan meiän koulun tyttöi nii ois iha kiva saada poika frendei kans

Vastaa aiheeseen: Haluisin tutustuu tyttöihin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top