Siirry sisältöön
Gaybbg

Moi! Mä haluun tutustuu uusiin tyyppeihin. Mieluiten 010-08 oon ite 09. [Osa tekstistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.] Oon tyttö ja bi. Oon INFP. Tykkään kuunnella musiikkia (odetari, arctic monkeys, lana del ray, nightwish, evanescence, mitski, nirvana, the smiths…) kattoo Netflixii (Heartstopper, young royals, the umbrella academy…) lukee kirjoja (evelyn hugon seitsemän aviomiestä, Alice oseman, RWRB, agggtm…) ja piirrellä. Mun tyyliin kuuluu Grunge ja y2k enimmäkseen. Joo ois kiva löytää samantyyppisii ihmisii<3 [Osa tekstistä poistettu]

Tyttö 011

Moi! Mustakin ois kiva saada uusia ystävii vaikutat mukavalta oon siis 011.

Haluuks joku tutustuu<3

Siis sama täällä<3 Vaikutat kivalta🥰

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Moi! Mä haluisin kans tutustuu ja oon 14/09. Tykkään myös Heartstopperista, vaikka se onki suurimman osan ajasta aika cringe. Lisäks rakastan kirjoja. Mua ei sillee kiinnosta genre tai kirjallisuuden laji, kunhan saa lukee. Urheilukin on kivaa; oli se sitten suunnistusta tai tanssia, jalkapalloa tai parkouria. Oon tämmöne melko maskuliinine muusu. Ja ei, maskuliinisuus ei tarkoita sitä, että mä oon hirvee macho, joka kerää uskottavuuttaa kännäämällä uimahallin pihalla. Ja juu, mitäs muuta mä keksisin. Tykkään liukua kaidetta alas, rakentaa lumiukkoja, laskea pulkkamäkeä, leikkiä hippaa ja tehä kaikkee muuta lapsellista. Mutta mähän oon lapsi, joten siinä ei pitäis olla mitää ongelmaa. Kerranhan täällä vaan eletään.

Mopomopo tyyppi

Moi, ois kiva tutustuu. Oon ite 011(eli en ihan sitä ikäluokkaa mitä toivoit mut vastaan silti) ja meil on aika samat mielenkiinnon kohteet. Ite tulin alunperin ettii vastauksii ympän läksyihin mutta päätin tullakattoo jos täältä vois löytää mahollisen online friendin. Oon tyttö ja pan btw.

Vastaa aiheeseen: Haluisin tutustuu uusiin tyyppeihin!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top