Siirry sisältöön
läski

en kestä tätä enää. oon ruma, läksi ja säälittävä kun en tee/osaa tehdä asialle mitää.
anteeks ny vaa mutta mä en kestä ihmisiä, jotka sanoo et oon laiha. valehtelevat paskiaiset, oon liikalihava jos mä sanon niin.
kukaa ei saa mua muuttaa mieltäni.

tätä mun elämä on. kirjotan nimettömänä johonkin perseeseen ja mietin miks mä ansaitsen tän kaiken. ainiin, oon minä.
alkoholisoitunu isäpuoli auttaakin asiaa.
ehkä mä vaan oon turha.
turha ihminen.

huomiohuoraus oli tänkin keskustelun idea joten moro!

13[osa tekstistä poistettu]

VIRALLISESTI LÄSKI

MLL Ylläpito

Hei,

ei ole huomiohuoraamista, että kirjoitit tänne – vaan erittäin hyvä. Tekstistäsi tulee sellainen vaikutelma, että sinulla on aika paljon pahaa mieltä sisällä?

Et ole turha, ei kukaan ihminen ole turha. On tosi kurjaa, jos sinulla on sellainen tunne. Jos olosi on kovin synkkä ja oikeasti ajattelet noin pahasti itsestäsi, niin voisi olla hyvä, että juttelisit jollekin luotettavan oloiselle aikuiselle asiasta. Koulussa esimerkiksi terveydenhoitaja on sellainen aikuinen, jonka kanssa voi jutella mistä tahansa.

Sinulla on tunne, että muut ihmiset valehtelevat sanoessaan sinua laihaksi. Tokikaan kukaan muu ei voi muuttaa sitä, miten itsesi koet, mutta he kokevat ja näkevät sinut sopivana/laihana. Älä suotta ole heille siitä vihainen, sillä se on heidän mielipiteensä eivätkä he ilmaise sitä pahalla tai loukatakseen sinua. Painoon liittyvistä asioista/ajatuksista voit jutella myös terveydenhoitajan kanssa.

Muista, että voit soittaa myös Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 ja jutella siellä nimettömänä aikuisen kanssa. Puhelu on ilmainen.

diudiu

ei ihmistä miusta pitäis märitell painon tai ulkonäön mukaan, vaan persoonallisuuden :) ja en nyt oikeestaan osaa autttaa mitenkään tässä ongelmassa, mut tiedän sen tunteen kun joku väittää itseensä läskiks ja ei tiedä mitä kettua siihen oikein pitäis sanoa oli henkilö lihava tai sitten ei :/ kehitinkin tähän parhaan vastauksen(omasta mielestä) : ”rakastan sinnuu, vaikka lihoisit viiskytä kiloo” just ku toinen miettii pitäiskö tätä suklaaleivosta syyvä vai ei :DD mut jooh mitäs pienistä ku tykkää sienistä, elikkäs kannatais varmaan itsetunto kuntoon saada, se vaikuttaa sairaasti siihen miten suhtautuu itseensä ja ulkonäköönsä (ite suurinpiirtein samassa tilanteessa n. nelisen vuotta sitten eli tiiän miltä tuntuu)

Vastaa aiheeseen: haluun eroon ittestäni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top