Siirry sisältöön

haluun jonku takii saada mun ei nii kivan kaverin takas

Mushroom <3

Eli siis joo.. En tiiä oliko tää kaveri toxinen joten en aio sanoa niin mutta hän kyllä saattoi olla. Mutta tää kaveri (sanotaan vaikka X) lähti mun kaveriporukasta noin vuos sitten,jonka jälkeen X palas takas meiän porukkaan vaa lähteäkseen viikon tai kahden päästä uudestaan. Se mikä minua tässä kummastuttaa on se miten X puhui siitä miten ”olisimme ikuisesti kavereita” ja ”olemme hänelle kaikki kaikessa”. X jopa laitto meiät lupaamaan että olisimme aina kavereita. Mutta sitten hän lähti ja rikkoi oman lupauksensa. Olen myös viimeaikoina lukenut vanhoja viestejäni X:n kanssa ja tajunnut ettei hän oikeasti ollut kauhean mukava minua kohtaan vaan esimm guilttrippas mut vähintään kerran ja ignooras mun tunteet tai vähätteli niitä. X myöskin keksi tekosyitä välttää mun syntymäpäivän ja teki draaman mun syntymäpäivänä luultavasti saadakseen huomiota. Mutta nyt haluaisin olla taas hänen kaverinsa vaikka tiedän ettei se ole hyvä idea. Minulla on ollut hiukan tapana satuttaa itseäni henkisesti eri tavoin ja luulen että tää saattaa olla sitä. En tiedä mitä tekisin. Pitäisikö mun vain korjata välit hänen kanssaan vai poistaa hänen numero ja unohtaa koko tyyppi? (mihin en tule pystymään)

Alieni

itse olen ollut kyseisessä tilanteessa ja olen ottanut erään ihmisen takaisin juuri vähän aikaa sitten. Olen huomannut että oravanpyörä on taas vaarassa alkaa pyöriä.
Ainut eroavaisuut tapauksissamme taitaa olla synttäri homma ja se että minun henkilöni on ihastukseni joka piti minusta. tarvitsen itsekkin helppiä, mitä tehdä nyt joten sitä odotellessa.

mutta toisaalta olet antanut hänelle jo mahdollisuuden palata, eikä kiinnostusta jäämiselle ole hänen puolelta näkynyt. joskus vain täytyy päästää irti, se on kura totuus. tsemppiä
Minun on paha mennä sanomaan, mutta olen varma että löydät itsesi arvoisia ystäviä.

Vastaa aiheeseen: haluun jonku takii saada mun ei nii kivan kaverin takas

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top