Siirry sisältöön
tyttö

haluun vaa kadota. en jaksa kouluu enää, tuntuu et kaikki on turhaa eikä mun elämä muutu.
kaikki samat asiat vaan tapahtuu joka päivä samassa järjestyksessä, ei tapahu ikinä mitään uutta…

tekis mieli vaan kadota, laittaa snäpis haamutila päälle, laittaa sijainti pois päältä, laittaa kavereille viestit et rakastan niitä, pakata eväät ja vaan lähtä kävelee johonki random suuntaa niin kauan et ku0lee tai joku löytää.

mitä pitäis tehä?? pitäiskö vaan kadota

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei tyttö

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: haluun kadota

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top