Siirry sisältöön
LYYhyt

Eli siis
Mulla on 17v isoveli ja 11v pikkusisko
Ite oon 15v

Pahasti näyttää siltä että jään meijän perheen LYHIMMÄKSI.
Mä en halua. Ku mun perhen tuntien ne kumminki härnäis ja ilkuis, kiusais ja pitäis sitä huvittavana ”voi ny heh he ku toi meijän keski sisko on nii pieni” mun äiti vois sanoo noin ihan varmasti.

Meijän perheessä kaikki härnää ja leikillään kiusaa toisiaan. Ja mä pärjään tälkin hetkel mun siskolle koska oon pidempi, mun sisko jyrää painolla ku se ei oo oppinu varoon pienimpänä. Mut jos seki tulee oleen mua pidempi en pärjää sille. Joo oon ketterä, mut se on nopee ja vahva sit se ois viel pidempi en selviäs hengis. Veljelle en oo koskaa pärjännykkään ku se on aina ollu isompi.
Musta ei oo mitää nii nöyryttäävää ku hävitä PIKKU siskolle.

Mut en kestäis sitä. Vihaan sitä ku kaikki aina vittuilee mulle. Mut mulla ei oo voimaa millä ”kostaa”. Mun pää tulee ihan varmasti räjähtään.

Kaikista eniten ärsyttää ku kukaan ei ymmärrä et pituus ei oo mulle ihan oko juttu. Ei oo oko että oisin lyhin. Ei ois. Ja sit iskä vaa vitsailee ”oisit sääki kasvanu pidemmäksi jos oisit lapsena syönyt ennemmän kaurapuuro” ku sisko ei halunnu syyä omaan sa ja sille sanottiin ”syö että kasvat” mitä mä sille voin et en tykkää kaurapuurosta.

Kaikki vaa on et pitäis sun vielä kasvaa, kylsä vielä kasvat.

Entä jos en kasva. Häh?

Joutuisin käyttää 24/7 korkkareita, mut en koskaan löydä sopivia ku mulla on kans sika pieni jalka oon muutenki tosi pieni. En löydä ikinä itteelle housui tai hyvää paitaa etenkää hiatonta ku mulla ei ees oo tissei nii kaikki vaa valuu.

Siis mun mielestä jos tyttö-ja poikaystävällä on iso pituus ero nii se on söpöö, mut muuten vihaan olla lyhyt. Tuntuu yksinäiseltä ku kaikki muut on pilvissä ja sä oot pohja mullissa😠

Kata, verkk@ri

Moi!

Omalle pituudelle ei oikein voi mitään, se on mikä on!
Otatkohan asian vähän liian vakavasti? En oikein usko, että perheesi pahalla tarkoittaa kiusata. Ehkä voisit ottaa asian puheeksi ja sanoa, että susta ei tunnu kivalta.

En osaa auttaa😢

Mutta sun perhe toimii kyllä tyhmästi!

Taas yksi murrosikäinen tyttö

Hei ollaan kohtalotovereita!!
Jee? Lyhyitä yhdessä?
Tosiaankin ymmärrän ton perheen härnäysjutun ja oon kokenu saman tunteen koulussa, niinku olis täysin voimaton ja sit se on ihan hiton ärsyttävää.

15-vuotias tyttö

Hei! Täällä myös yks lyhyt! Heh olen oppinut olemaan sinut asian kanssa koska kukaan meidän perheestä ei ole kovin pitkä. Törkeää perheeltäsi jos kiusaavat sinua vaikka sanot ettei se tunnu kivalta. Ainoat asiat miten voit vaikuttaa on oikeastaan monipuolinen ruokavalio. Liika urheilu voi myös hidastaa pituuskasvua. Muista ettei pituudella ole oikeasti väliä!

Vastaa aiheeseen: HALUUN KASVAA VIEL

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top