Siirry sisältöön
heii🎀

Moikkaa!
Mul ja yhel jätkäl oli tyylii puolen vuoden suhe ja sit mul meni vähä luotto siihe sit yhtää enempää aattelematta ni erosin. Kadun sitä nii paljo ja varsinki nyt illal ikävä vaa uppos nii syvälle enkä pääse siit enää yli ja siit erost on tosiaa yks ja puol vuotta enkö oo vielkää yli siit❤️‍🩹Sattuu vaa nii paljo ku eisiin jötkös ollu oikeesti mitää vikaa enkä ajatellu sitä mun tekoa yhtää, vihaan itteeni ku haluisin sen takas mut tiiän et se ei oo välttämät mahollist😢Pystyisinks täs tilantees tehö jotai vai teenks itestäni vaa tyhmän näkösen ku menisin ite jättäjänä vonkuu toist takasi?

Kristallinhauras

Ensinnäkin, miksi sulla meni luotto siihen?

Luottamus on erittäin tärkeä ja iso asia parisuhteessa. Sitä on vaikea saada takaisin. Jos se teki jotakin mikä sai sun luottamuksen horjumaan, niin onko se sun mielestä sitten järkevää palata sen luo takaisin?

Tietysti voit aina yrittää, mutta todennäköisesti tää poika on itse menettänyt luottamuksensa ja tunteensa suhun, etenkin kun teidän suhteesta on jo noin paljon aikaa.

Communication is the key in relationships. Asioista pitää osata puhua. Jos päätät nyt mennä sille juttelee ja yrität uudelleen, niin jutelkaa ne asiat ihan oikeasti kunnolla läpi, koska tuon tekstin perusteella kuulostaa siltä että molemmat ootte käyttäytyny tosi epäkypsästi ettekä oo oikeasti yrittäneet pitää suhdetta kasassa.

Felix Felizis✨

Kerro sille että välität siitä edelleen ja kadut tekojas ja sano totuus. Jos saat sen takas niin hyvä, jos et saa niin kyllä siihen tottuu ja opit kyllä ajan kanssa elämään ilman sitä tai saat jostain uuden. Elämässä on eri vaiheita ja kun ne loppuu, tulee uusi tilalle. Ei kannata jäädä itkemään vanhojen muistohen perään jos se satuttaa. Selviät kyllä. Niin ja kannattaa puhuu tosta asiasta vaikka jollekin kaverille. Kaikki kääntyy vielä paremmaksi❤️‍🩹
Tsemppiä!!

Nimimerkitön suklaapatukka

Mun poikkis jätti mut. Sit saman päivän se tuli sillee ”hey, wanna fuck?” Siis anteeks?! No siis, me ollaan taas yhes. Ei siis olla mitää seksii harrastettu ei ei!!

as

girl ryhdistäydy se ei ole sun arvonen

Dream🥀4ever 🥀🥀🥀🥀

Mul on tosi samanlainen tilanne.😬🙁

Vastaa aiheeseen: Haluun mun exän takas

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top