Siirry sisältöön
E🍁 [nimimerkki muutettu]

Moi oon 14v tyttö ja oon bi seksuaali,mä haluisin tyttö tai poika ystävän, oon siis aikasemmin seurustellut parin pojan kanssa mut ne jutut ei oo kestänyt.Sen jälkeen ku erosin viimeisimmän kerran ja tajusin et oon bi seksuali oon alkanut pelätä ettei kukaan poika haluis mua koska oon bi.
En oo aiemmin seurustellu tytön kanssa mut haluaisin kyllä,musta vaan tuntuu et kukaan kenet tunnen ei oo lesbo,bi,Pan tai joku muu joka tykkäsi samasta sukupuolesta.Muutama juttu musta siltä varalta et jota kuta kiinostais,oon aika urheilullinen ja rakastan voimistelua tykkään myös futiksesta ja muista vastaavista pallo peleistä, mun lempi värit on❤️🧡💙💜🖤🤍 eli tykkään aika monista väreistä,tykkään eläimistä tosi paljo,en hirveesti lue mitään mutta rakastan käsikirjoittamista ja tarinoiden kirjoittamista.Tykkään myös laulaa ja tanssia itsekseni,kuulostan aika energiseltä mut osaan myös olla rauhassa ja ottaa rennosti.

[osa viestistä poistettu]

Mushroom <3

Moi!
Tälleen vinkkinä jos haluut etsiä kumppania joka olisi osa lgbtq+ yhteisöä niin suosittelen johonkin pride-yhteisöön liittymistä. Itse tapasin tyttöystäväni yhdessä ryhmä chätissä ja tiedän joidenkin tutustuneen kumppaneihinsa esim pride nuorisotiloissa tai pride tapahtumissa. Conit (jos sellaiset sinua kiinnostavat) ovat myös hyvä paikka tavata ja tutustua pride nuoriin.
Toivottavasti tuosta oli jonkin verran apua ^^

Vastaa aiheeseen: Haluun tyttö tai poika ystävän

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top