Siirry sisältöön
Pliis

Mulla on pitkään tuntunu yksinäiseltä ja tylsältä mut tuntuu siltä et tytöt ei tykkää mistä se johtuu oon jo pitkään halunnu tyttöystävän pliis kertokaa jotain vinkkei

Geek4ever

Moikka!
Olemalla omaitsesi saat varmasti jonkun kiinnostumaan!
Ehkä se oikea tyttö ei vielä ole osunut kohdalle, mutta ei huolta, kyllä se sieltä jostain ilmestyy ?
Tsemppiä ❤️

ongelmalapsi

Kannattaa alkaa sosiaalisoitumaan. Tyttöjen mielestä varmasti vaikutat sellaiselta että sinua ei seurustelu kiinnosta, jos olet vain omissa oloissasi ja tunnet olosi yksinäiseksi. Kannattaa alkaa hitaasti tutustumaan johonkin tyttöön, vaikka kysymällä mistä tämä pitää. Jos ette pidä samoista asioista, niin sinun ei kannata myöskään alkaa valehdella kiinnostuksesi kohteista. Esim. jos et pidä Barbie leffoista niin et silloin sano pitäväsi niistä!
Osoita kiinnostusta tytön harrastukseen ja kysy häneltä asioita liittyen tämän harrastukseen tai kiinnostuksen kohteeseen(Siis jos olet oikeasti valmis kuuntelemaan sitä loputonta höpinää vaikka Hevosista ja tallilla olemisesta).
Voit myös pyytää tutustuttuasi tyttöä menemään leffaan kanssasi tai tulemaan teille katsomaan leffan! Kannattaa myös pyytää tämän puhelinnumeroa niin voitte puhua whatsappissa!
Kehu tämän asustetta, sano hänelle että hän näyttää nätiltä, osta vaikka suklaalevy(vasta sitten kun olet tutustunut häneen kunnolla ja olet varma siitä että hänellä ei ole esimerkiksi suklaa allergiaa yms.) tai hänen haluamansa leffa/kirja.
Kun olet tuntenut hänet noin ehkä about 4-8kk(Riippuu vähän) voit kertoa hänelle että sinulla on tunteita häntä kohtaan, ja toivoa että hän vastaa tunteisiisi!
Toivottavasti auttoi! :3

Vastaa aiheeseen: HALUUN TYTTÖYSTÄVÄN

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top