Siirry sisältöön
tuleva muusikko

moi kaikille! siitä lähtien kun tulin tänne ja rupesin kirjottamaan siis monella eri nimellä. olin saanu apua. ja haluun kiittää kaikkia, ihan kaikkia avusta💖 mutta silti, vaikka vietän aikaa täällä ja mulle tulee hyvä mieli, haluun silti vaan luovuttaa itseni suhteen.
vähän aikaa sitten olin tavallaan ”selviytyny” siitä ajankohdasta joka mulla kesti muutama kk. en tiiä suunnilleen kuinka kauan(ehk. 2-3 jopa enemmän) mutta se oli paha mulle ja en tiiä miten pystyin piilottaa sen kokonaan mun perheeltä ja kavereilta, ihan kaikilta. mutta kävin kuraattorille ja asiat oli hyvin sen näkökulmasta toki myös sen takia että en osannut koota itteeni ja kertoo kaikkea. mutta silti mun on joka päivä pakko tapella itteni kanssa samasta asiasta, en pysty hyväksyy , oon pettynyt itteeni jne. oon saanu otettuu itteeni niskasta kiinni jollain tavalla hallittuu itteeni, mut oikeesti oon vaan piilottanut niitä ongelmia itteltäni. niin paljon että en osaa sanoa että mistä ne johtuu ja miten selittää ne. haluun muuttuu tästä, mutta en pysty. se tosi että en pysty tehä kaikkea yksin, vaikka kuinka haluun tehä sen yksin ja että oikeest mä en vaan pysty kertoo tästä kellekään en ees mun äidille tai parhaalle kaverille. ne(myös muutkin) vähättelis asiaa ja mä en halua kuulla sitä. 📴
haluun luovuttaa itteni suhteen, mut pelkään niin paljon että jos luovutan että putoon vielä syvemmälle kuin missä olin, ja kun en oo vielä päässy ees ylös sieltä kunnolla. ja jos se meniskin vielä pahemmaksi mä tiiän et sillon olisin valmis vaan antaa periksi ja luultavasti nyt osa tietää mitä tapahtuu jos on oikeesti niin pahasti masentunut tai muuta. ☠mutta kun mä tiiän et se minkä takia sitä asiaa ei oo tapahtunu on että en haluu nähä mun läheisiä itkemässä kun mä oon lähtenyt. ja et haluun nähä itteni joku päivä ihmisenä joka oon halunnu aina olla.

tää tuntuu turhalta kertoo teille, ei sen takia että en sais apua. vaan sen takia et mä en osaa kuunnella teitä. mä tällä hetkellä oikeesti itken kivusta ja pelkään että teen sen ja meen tonne ylös. enkä kerkii kerätä voimia ja mennä kysymään tarpeeks ajoissa.

Nuortennetin työntekijä

Hei tuleva muusikko,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

a [nimimerkki muutettu]

Hei

Tosi kurjaa, että voit näin😔

En tiedä osaanko oikein auttaa, anteeksi. En tiedä, mitä käyt läpi elämässäsi tällä hetkellä, joten ehkä on parempi, että en sano paljoa.

Suosittelen todellakin hakemaan apua. Kannattaa todellakin kertoa jollekin näistä sun tunteista, niin kuin nyt kerroitkin. Oon tosi ylpee susta, että kirjoitit nämä sun ajatukset tänne. Saat olla itsestäsi tosi ylpee, kun kirjoitit tänne näistä sun vaikeista tunteista💗.

Toivon todella, että vointisi menee parempaan suuntaan 💗

Tsemppiä sulle tosi paljon 💓💗💓💗💓💗

PS: Voit kirjoittaa tänne lisää, jos haluut jutella. Otan todellakin nämä sun tunteet tosissani. Vaikutat tosi ihanalta ja rohkeelta tyypiltä! Tsemppiä vielä kerran 💓.

Vastaa aiheeseen: haluun vaan luovuttaa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top