Siirry sisältöön
Sellanen outo tyttö

Mä en oikee tiiää mihin tää ois pitäny laittaa mut siis mä muutan saatan muuttaa ens vuonna. Mä joudun ehkä vaihtaa koulua koska me muutetaan toiselle puolelle kaupunkia. No mulla on sellanen ongelma et kaikki mun kaverit on tän hetkises koulus ja mun nykynen koulu on yksityikoulu ja tosi kivat opetajat ja kaikkee mut mä haluisin mennä ehkä siihen toiseen kouluun kans koska mä haluun esim poikkiksen ja parhaan kaverin kun tälläisiä ei nykyisestä koulusta löydy sillä kaikki mun ikäset pojat koulussa vihaa mua ja ne on niin tylsiä ja kaikkilla mun kavereilla on jo bestis. Ni ajatelin kertoo tän että mikä on tejän mielipide. Ja siin mun tän hetkises koulus on luokio ja luokioon aijon mennä no matter what.

Emilia, verkk@ri

Moikka!
Kiva kun kirjoitit keskustelupalstalle! :)
Uuteen kouluun meneminen saattaa tuntua jännittävältä kun koulu vaihtuu ja vanhat kaverit jää vanhaan kouluun, se on ihan ymmärrettävää.
Uuteen kouluun meneminen antaa myös hyvät mahdollisuudet tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia kavereita sekä mahdollisesti myös parhaan kaverin ja poika kaverin.

Aurinkoista loppu kevättä/kesää! :)
-Emilia

Vastaa aiheeseen: Hämentynyt

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top