Siirry sisältöön
Arka

Mulla on tässä eräs päivä hamppila. Pitää yks hammas paikata.. mua jännittää ihan järkyttävästi. Kerran aikasemmin on jo paikattu, ja välillä tuntu ettei saa henkeä ja oli muitenkin paha olla. Ja kun puudutus ei (ilmeisesti) ollut alkanu viel toimiin, ja ne alko sirkkelöimään tota hammasta, vihlas nii kovasti hermoon, että huh.. Musta tuntuu etten mä oikeedti selviä siitä puoltuntisesta piinasta:C Joidenki mielestä tällanen on varmasti naurettavaa, mutta ku oon järkyttävän herkkä tollasille käynneille + sitten se, että miten nenän kautta voi hengittää jos se on tukossa? Ja kumma ku jos tulee kova suonenveto, niin haukon henkeä, ja puren hammasta, mutta ku tulee hamppila, niin tärisen, ja vapisen, ja itken herkästä.. Välillä tuntuu pahalta, ku joiltai revitään hampaita suusta viel suuremmalla tuskalla, johon verrattuna paikkaus ei oo mittään, ja mää vaan pelkään. Mutta niin se vaan on. Kaipaisin apuja teiltä? Miten selviäisin? Neuvoja puoöshokissa olevalle.. ?

Nimetön

Kyllä sää selviät! :)
Hengittelet ihan rauhassa ja kerro hammaslääkärille että sua jännittää, usein ne sanoo/tekee jotain rohkasevaa ja sitten voi tehä vaikka pieniä taukoja jos alkaa sattumaan tai jos on nenä tukossa ja tuntuu ettet saa henkeä (sano vaikka että kun nostat sun kätes ylös tai vetäset hammaslääkäriä hihasta niin pitää parin sekunnin tauon) tms.
Muakin jännittää ne välillä ihan kauheasti ja pelkään sitä puudutusta joten paikkautan hampaani aina ilman puudutuspiikkiä, ja rehellisesti se sattuu vaan hetken ja ilman puudutustakin se siis vaan vihlasee pikkasen aina välillä ja vähän aristaa suuta sen jälkeen mutta mieti nyt, sä et kuole siihen! :)
Ne paikkaa sun hampaan (reikänen hammas on paljon vaarallisempi kuin normaali paikkaustoimenpide hammaslääkärissä) ja sitten meet kotiin ja syöt vähän ajan päästä vaikka jäätelöä.

Tsemppiä ja hyvää kesää! :)

John

Itteä jos alkaa vihlomaan liian paljo ni keskityn johonki tiettyyn asiaan/aiheeseen mielessäni, ni ei ees tuu ajateltua sitä kipua nii pahasti.

En ny enempää osaa sanoo, aika yleinen aihe jos sitä mietit. :P

Outo (ko?)

Mulla on huomenna hammaslääkäri ja mulla paikataan yks hammas :/ ja mua pelottaa ihan liikaa :( en tiedä miten selviän mutta niin…

Vastaa aiheeseen: Hammaslääkäriin meno pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top