Siirry sisältöön
13vee tyttö

Moi.

Mulla on siis tällänen juttu: en ”saa aikaiseksi” pestyä hampaita jos en voi pestä niitä lasten hammastahnalla. ”aikuisten” hammastahna on jotenkin vaan niin ällöttävää, se maku miltä se maistuu suussa kun hampaita pestään ja sen jälkeen.. Kun taas lasten hammastahnalla pestessä se ei maistu suussa pahalta eikä siitä jää kauheaa jälkimakua. Tykkään pestä hampaat siis pikkulasten hammastahnalla, kuten vaikka pepsodent KIDSillä.
Onko tämä jotenkin epänormaalia?

HotChocolate

Ei se epänormaalia ole, itteänikin välillä saattaa ällöttää jonkun hammastahnan maku tms ja tottakai kun joku tuntuu vastenmieliseltä niin ei sitä tee mieli tehdä :)
Jos nyt kuitenkin tulisi joku tilanne missä sun pitäisi käyttää ”aikuisten hammastahnaa” (esim. vihloviin hampaisiin olen käyttänyt erikoishammastahnaa joka maistui ihan kamalalle), tai muuten vaan haluat alkaa käyttää jossain vaiheessa muitakin hammastahnoja, niin sitä pahaa makua voi yrittää häivyttää esim. paremman makuisella suuvedellä (missä on myös se hyvä puoli että ne puhdistaa myös hampaita ja auttaa suuhygieniassa.), purkalla tai vaikka juomalla vettä.

Mutta jos lastenhammastahnalla tulee pestyä paremmin ja ei oo reikiä tullut niin en mä ainakaan näe ongelmaa mikset sillä tavalla voisi hampaita pestä :)

Vastaa aiheeseen: Hampaiden pesu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top