Siirry sisältöön
Sinilehti

Moikka!

Me saimme tänään tavata tulevat luokkamme. Minun kohdalleni osui sitten se luokka, jossa häirikköoppilaat ovat. Tukareita tälle luokalle tulee olemaan yhteensä 4.
Jo kättelyssä luokka vaikutti ikävältä, he suhtautuivat meihin ikävästi, eivät totelleet, puhuivat meist ja muista ihmisistä pahaa.
En itse kuulu niihin johtajatyyppeihin, mutta ihmisten auttaminen olis mulla intohimo, ja haluaisin tosi paljon olla mahdollisimman hyvä tukioppilas. Heidän suhtautumisensa vaan pelottaa.

Miten te ootte toiminut tällaisten ihmisten kanssa?

Kata, verkk@ri

Moi!
Minulla oli vähän samanlainen tilanne silloin kun olin tukioppilaana, siitä on jo kolme vuotta aikaa mutta kuitenkin. Voihan toki olla, että luokka asettuu siitä, kun koulut ovat syksyllä alkaneet ja aikaa on kulunut. Mutta jos isoja ongelmia tulee, kannattaa puhua opettajien/tukioppilasohjaajan kanssa!
-Kata

# (¤.¤) #

Onhan se ärsyttävää, että sellaisia urpoja tulee luokalle… toki tällaisesta asiasta kannattaa puhua koulukuraattojeiden tai tukareiden kanssa. Minäkin olen ”tukari”, autan toisia lapsia ja aikuisia sekä haluan heidät iloisiksi. Heillä ei pitäisi olla oikeutta härnätä sinua. Jos näin tapahtuu, kerro muille aikuisille. Ja nauti kesästä!

Pärjäile!

Vastaa aiheeseen: Hankala luokka luvassa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top