Siirry sisältöön
Peruna_123

Mulla on/oli yks kaveri. Me oltiin vielä pari vuotta sitte bestikset. Oon siis viitosella. Leikittiin sillon vielä. Se meni yleensä niin että mun piti keksiä tekeminen ja kun sanoin sille että voisikko säkin joskus keksiä jotain. (Vielä ihan nätisti) Nii se vaan oli hiljaa. Saatoin vielä sen jälkeen kun hän oli ollut hetken hiljaa niin kysyin häneltä sitä ärsyyntyneenä. Noh, hän meni usein ihan lukkoon ja minä sanoin että jos nähräs joku toinen päivä. Noin se yleensä meni. Iste saatan ärsyyntyä nopeasti pienestä asiasta. Kyllä meillä oli kivaakin joskus. Olin ollut joskus hänelle vähän ilkeä, mutta ne oltiin sovittu jo aikuisten kanssa.
Oltiin myös parilla kesäleirillä tämän henkilön kanssa, siellä hän ignooras mut ihan täysin. Koulussa hän ei päästänyt mukaan ”leikkeihin”. Nyt haluaisin olla hänen kaveri, mutta hän vaan hengaa yhen toisen kaa ja ignooraa. Hän tiuskiii joskus mulle. Ollaan nyt ihan sujut. Noniin, nyt on puhuttu jo tarpeeksi kyseisestä henkilöstä.
Oon ollu surullinen ku ensin mun tärkein ja paras ystävä muutti pois mun koti kaupungista. Ja nyt hän muutti eri maahan [Osa tekstistä poistettu.] asti.😭

moi

En osaa oikein auttaa mutta itselläkin on tuollaisia kokemuksia tsemppiä.

verkk@ri

Moikka!

Tosi harmi kuulla, että kaverisuhteestanne on tullut vähän hankalaa. Hyvä kuitenkin, että tilanne on ainakin vähän parantunut! Ystäväsuhteet on aina sellaisia, että ne tuottavat paljon iloa, mutta matkaan tulee välillä mutkia. Pystyisittekö kaverin kanssa keskustella molempien fiiliksistä ja ehkä pyytää vielä anteeksi molemminpuolista käytöstä? Muista myös, että tärkeimmän ja parhaan ystäväsi kaverisuhde voi tietysti vielä jatkua! Muista vain laittaa viestiä tai vaikka soitella, jos siihen on mahdollisuus. Pitkän välimatkan ei tarvitse estää ystävyyttänne! Minulla on myös paljon ystäviä eri maista ja minusta on ihanaa lähettää ja saada heiltä postikortteja. Entä, jos tekin parhaan kaverisi kanssa aloittaisitte kirjeenvaihdon? Lisäksi tulet varmasti saamaan vielä paljon kivoja ystäviä, joten ei syytä huoleen!

Kaikkea hyvää ja paljon tsemppiä sinne!

Vastaa aiheeseen: Hankalat kaverisuhteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top