Siirry sisältöön
Pulassa

Ollaan oltu poikaystäväni kanssa yhessä jo jotain kolme vuotta ja asutaan yhessä, kaikki on ollu hyvin, mutta nyt on alkanu tuntumaan tosi hankalalta täällä oleminen me vaan riidellään tosi usein tosi hölmöistä asioista, kumpikaan ei luota kumpaakaan, vaikka ei kumpikaan oo tehny mitään mistä luottamus pula vois johtua, me molemmat rakastetaan toisiamme, mutta tuntuu ettei tää vaan toimi silti en minä eikä hän haluttais erota, ollaan puhuttu tästä aika paljon, en tiedä mitä tehä. apua?

Nimetön

Niin hankala dilemma että on todella vaikea auttaa. tee niinkuin itsestäsi tuntuu noin pitkästä suhteesta voi olla vaikea erota, miettii mitä vanhemmat ja ystävät ajattelee. Entäjos ei löydä enää ketään ja jää yksin? Jokaisessa suhteessa on hankalia aikoja, myös asumis ero voisi auttaa? kokeilkaa pitää sellainen kahden keskeinen ilta kotona, menette ravintolaan syömään ja katsotte vaikka elokuvan? kysy myös poika/mies ystävältäsi mitä mieltä hän on teidän tilanteestanne? ja vaikka hän vastaisi normaaliin miehekkään tapaan ”en tiiä” tai vastaavaa älä hermostuta häntä liiallisella vastauksen kinuamisella kinuamisella mene asiasta toiseen, kerro tunteistasi liikaa kiertelemättä (miehet ovat yksinkertaisia ja menettävät keskittymis kykynsä nopeasti :D ) vastaus on luultavammin kuitenkin sama. ehdota eroamista? jos miehesi ei muuta vastaustaan eikä sanasi näytä millään tavalla kolahtavan on ehkä parempi erota.

voihan

Hankala tilanne tosiaan. Niinkun tossa jo ehdotettiin, niin kannatan itse myös rauhallista iltaa, ilman riitoja, jolloin voitte luoda uuden, syvemmän suhteen ja huomata taas miksi olen tuon kanssa. En kannata eroa, asioista pääsee puhumalla yli! Luottamuspulaan voisitte tehdä esim. jotain pieniä ”testejä” että voiko toiseen luottaa. Ihan vaikka että toinen veisi roskat aamulla tai jotain sellaista. Sitten aina vaans askel suurempaan.

Vastaa aiheeseen: Hankalatilanne

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top