Siirry sisältöön
Surullinen

Oon 14 vuotias tyttö ja häpeän kehoani… Olen ylipainoinen (ja sen huomaa…) ja lisäksi kasvoni ovat edestä aika söpöt, mutta sivusta katsottuna näytän 45 vuotiaalta ”ämmältä”, perin isoisäni tuulenhalkaisijan (eli nenän) joka ei ole mikään ihan pieni ja isoäidiltäni posket, eikä tämä yhdistelmä näytä hyvältä… Perin isältäni leveät hartiat ja äidiltäni leveän lantion, mutta ylipainoisena näytän epämuodostuneelta, jos olisin laiha voisin ehkä näyttää hyvältä.. En uskalla pitää kauniita vaatteita ja minulla ei ole paljoa ystäviä tämän takia… :(
En kiinnosta poikia ulkonäöllisesti, enkä luonteeltani… Olen liian innokas ja energinen ja äänekäs….
Pelkään etten koskaan saa poikaystävää tämän takia…. :'(
Joskus vihaan elämääni…. :'(

Nimetön

Ihmisiä ei KOSKAAN sais syrjiä pelkän ulkonäön vuoksi!
Mutta tsemppii sulle ja hyvää kesää! :)

Nimetön

Hei!
Luultavasti, ainakin toivottavasti tiedätkin jo, että kaikki, jokainen henkilö häpeää jotain omassa kehossaan.
Ihan kerjäläisistä kuuluisuuksiin, aina löytyy joltain jotain minkä he haluaisivat vaihtaa toiseen tai muuttaa kokonaan.
Mullakin on, ihan rehellisesti muuttaisin nenäni ja kasvojeni silhuetin, toisten kasvot näyttää niin kauniilta verrattuina omiini.

Mutta se taikatemppu on siinä, että vaikka sä menisit kaiken maailman leikkauksiin, laihduttaisit ja näyttäisit ”täydelliseltä”, meissä on aina niitä ”virheitä”. Ne virheet tekee meistä meidät, oman itsemme.
Ja vaikka olisitkin oikea täydellisyys, sä kuitenkin vanhenet ajan kanssa. Tulee ryppyjä, arpia, luomia, selluliittia, maksaläiskiä…. eli se tavoiteltu täydellisyys on vaan tosi, tosi pinnallista!

Sanoin jo, että itsekin häpeän ja häpesin omia piirteitäni, mutta sitten tajusin että se olen minä.
Kenenkään ei ole tarkoitus olla täydellinen, sittenhän me oltais samanlaisia ja kessään ei olisi mitään erikoista.
Mä tajusin sen ja oon nyt alkanut ajattelemaan, että mun on tarkoitus olla tällainen ja en mä itseäni voi mihinkään vaihtaa, koskaan, joten hyväksyn nyt itseni. Jos tulee semmonen olo että hyi, mikä pömppömaha mulla on verrattuna ton kuuluisuuden littanamahaan, annan sen olla, toki mä voin saada sen ja varmasti hankinkin, mutta en stressaa siitä.

Ollaan kaikki kauniita omalla tavallamme! Kauneus tulee silti aina sisältä, joten se että tekee pieniä hyviä tekoja, arvostaa itseään ja muita, ja löytää hyvää melkeinpä joka tilanteesta, on sitä oikeaa kauneutta minkä kyllä huomaa, se nimittäin säteilee ulos päin!
Eli keskity siihen mihin sä voit vaikuttaa, luonteeseen, ajattelutapaan, käyttäytymiseen, sanomiseen ja tekemiseen… Koska usko vain, voin aika hyvillä mielin sanoa että jokainen haluaa mieluumin kilttiluontoisen ja sisältäkauniin kaverin kuin ilkeän ”täydellisen barbienuken” kaverikseen.

Keskitt hyviin asioihin, tuo niitä ulos vaatetuksella ja kampauksilla millä tahansa.
Oot tosi arvokas ja kaunis ihminen, ei olla kukaan täydellisiä joten elä hyvä elämä äläkä liikaa murehdi toisten mielipiteistä :)
Löydät varmasti kivan poikakaverin sitten kun aika on!

Tsemppiä ja siunausta ja hyvää kesää! :)

Vastaa aiheeseen: Häpeän kehoani….

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top