Siirry sisältöön
tepatepa

heei . oon tehny semmosen jutun mitä en ikinä voi antaa itelle anteeksi . joskus vuosi ja vähä yli sitte olin tosi tyytymätön itteeni ja siihe et olin iha lauta , ja et tiiä mut vajosin iha mahottoman alas . aloin puskee pikkuhiliaa täytettä rinnuksii . ja sit loppuje lopuks kaikki luuli et mulla on oikeesti sen kokoset rinnat . ja nii vieläki on pakko pitää niitä täytteitä vaikken haluais koska en voi ottaa niitä poiskaan kou kaikki kattois että mihin tuon rinnat hävis . en kestä näitä itsesyytoksiä et miks joskus piti alottaa näitte täytteide laitto enkä tiiä mitä teen koska haluaisin olla oma itteni enkä mikäa tekorinta mutten voi enää paljastaa oikeeta vartaloani koska oisinki yhtäkkiä ihan lauta . ja haluaisin pitää paljastavia vaatteita yms mutten enää voi koska pakko pitää näitä perkeleen täytteitä . ja kerroin yhelle kaverille tästä mutta se nauro ja kerto yhelle pojalle joka taas sit kerto vaikka kelle . häpeen ihan liikaa…………….. tiiän et oon iha kauhee ja paska ja kaikkee ja avuton ja kaikkee mut tarviin apua…………..?

Camoon

Ota pois ja mee ihan normisti ihmisten ilmoille :D Jos alkaa kysyä nii oo sillai ett ”Mitä hemmettiä?? Mistä te puhutte? Ainahan mä oon tällanen ollu!”

Sartsu – Verkk@ri

Moi!

Joo no voit joko ottaa kaikki pois ja olla oma ittes, kuhan vaan varaudut siihen että joku kaveri saattaa ihmetellä, mutta siihen voit vain todeta että mitäs ihmettä, katteleks mun rintoja :D

Voit myös pikkuhiljaa vähentää ja niin muutos ei tuu kuin seinä vastaan ja kukaan ei välttämättä huomaa, paitsi sitten kun aletaan katselemaan vanhoja kuvia tai jotain…

Oo ylpee kropastasi ja älä välitä mitä muut susta ajattelee ja mitä ne sulle sanoo! :)

-Sartsu

Timppavaan

samaa mieltä noiden kanssa^^:) otat vaan pois ja jos joku ihmettelee ni sanot vaa et mitä hemmettii tai jtn:D

Nimetön

Hei!

Minustakin oli tosi hyvä vinkki tuo asteittainen vähentäminen. Olet tosi rohkea, kun otat asian esille, se on erittäin hyvä alku! Ei se ”toppaaminen” mitään kauhean poikkeuksellista kuitenkaan voi olla; kaupathan on nykyään suorastaan täynnä todella topattuja push up -liivejä, ja Jenkeissä ”Victoria’s Secret” -niminen liivikauppa mainostaa liiviensä aikaansaavan peräti kahden kuppikoon visuaalisen suurenemisen. Jos niitä niin paljon myydään, niin kyllä niitä myös käytetään.. Älä siis suotta häpeä tekemääsi, niin tekevät monet muutkin. Kaverisi on kylläkin raukkis, eikä mikään oikea kaverikaan. Pienennä siis asteittain, ja jos koet, että haluat vähän täytettä, kipaise hakemassa push upit aa-kupilla! Tärkeintä on kyllä alkaa elää sinuiksi omassa kropassaan, valhe vaan kasvaa jatkuessaan ja siitä on aina vain vaikeampi päästä irti. Myös, koska olet nuori, sinulla on aina mahdollisuus määritellä itsesi uudelleen. Jos koet, että tarvitset täytettä ollaksesi muiden kaltainen, ovatko viiteryhmäsi tai elämäntyylisi oikeasti sellaisia, jotka sopivat todella juuri sinulle? Onko sinulla jotain mielenkiinnon kohteita harrastusten tai opintojen parissa, jotka antaisivat sinulle mahdollisuuden saada arvostusta siinä, missä olet hyvä, ja sitä kautta luoda uuden, enemmän omannäköisesi imagon?
Tsemppiä sinulle ja mukavaa syksyä, terv. mamma

Minävain

Mäkin ehdottaisin sitä asteittain vähentämistä. Jos se ero oikeen koon ja täytteiden välillä ei ole kamalan suuri niin kukaan ei todennäköisesti huomaa. Niin ja jos vaikka vaihdat koulua lähiaikoina niin voit uudessa koulussa jättää täytteet pois, siellä todennäköisesti muodostuu uudet kaveriporukat.

Vastaa aiheeseen: häpeäpilkku

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top