Siirry sisältöön
tuleva muusikko

moi teille kaikille, täällä nuortennetissä on ihmisii jotka saa apuu ja tukee muilta ja joitakin ketkä ei sitä saa vaikka kuinka yrittäis tai ei. mua alko masentaa se et jotkut ei oikeesti saa sitä apua muilta. mä uskon että moni yrittää auttaa toisia täällä niin paljon kun he vaan pystyy. ja itekin yritän, joskus vaan tuntuu että siitä ei oo mitään apua.
ja näin keskustelun missä kerrottiin että se satuttaa joitakin kun niistä aktiivisista henkilöistä kerrotaan täällä että ne on niin ihanii ja kun niistä on ollu niin paljon apua. ja varmasti niistä on ollu. en mä sitä epäile mutta sekin on totta et muille tulee paha olo siitä. ja niin kun siinä keskustelussa mainittiin niin välillä tuntuu et täällä on ne yhet aktiiviset käyttäjät ja että tuntuu kun ne johtais tätä n-nettiä. mutta tää siis ei ollu tän keskustelun aihe vaan se, että oisko mitään keinoa että ne ihanat ihmiset jotka tarvii apua mutta sitä ei vielä oo saanu niin sais sitä? mua oikeesti harmittaa tää ihan hirveesti ja haluun vaan et kaikki saa sitä apua.
ja jos täällä on jollain kysymys mihin vaan liittyen niin yritän vastata parhaan mukaan:) yritän ettiä teille jonkun näköisen vastauksen tai asian tai jotain mistä saatte tietää ja saatte apua. en saata olla se paras ihminen tässä niin toivon et tääl on muitakin ihmisii jotka yrittää auttaa
hyvää jatkoo kaikille💖❤😄

Bubbles🔵

❤️

.

Love u!!

Bab Honey Girl😍😈💖💜💙

Hellou!
Mä voin vaikka olla täällä auttamassa myös silleen parhaani mukaan. Mutta itse tulin alunperin tänne nettiin vaan sen takia etten tienny olinko bi vai en ja joo on täällä kyllä ihan mahtava apu se että kaikki auttaa toisiaan ja näin… mutta en saanu täältä sitä apua vaan selvitin ja päätin sen itse. Mutta jäin tänne tämän ilmapiirin takia…
Ja kyllä välillä tuntuu siltä että jotkut hakee täältä apua mutta jotkut menee vaan mieluummin höpöttelemään jostain sarjoista tai sellasesta ku menis auttamaan toisiaan. Joten yritän ainakin itse nyt olla auttamassa toisia jos vain osaan.
Ciaó!

Vastaa aiheeseen: harmittaa muitten puolesta…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top