Siirry sisältöön
kateellinen

Olipa kerran kolme kaveria. He olivat aina yhdessä ja jakoivat kaikki tunteensa toisilleen. Eräänä päivänä yksi heistä kertoi että oli alkanut seurustella. Ne toiset jäivät sen ”enemmän kuin ystävän” taakse ja niille tuli tosi tylsää kaksin. Tiedän että se on totta. Olen toinen niistä kahdesta. Sen kolmannen ”enemmän kuin ystävä” on tosi suosittu koulussa, joten hän on ystävävaras ja se kolmas on itsekäs. Ikävä kyllä siltä se tuntuu vaikka onkin ikävää syyttää muita jostain. :'(

kateellinen

Vastauksia?

HotChocolate

Moips!

Tiedän tunteen aika hyvin, olin ite samanlaisessa tilanteessa (mutta että jäin ihan yksin) joten ymmärrän että se ärsyttää ja tulee joskus jopa kateelliseksi.
Miettii että mitä itse tekee väärin, miksei enää kelpaakaan kaveriksi ja mitä vikaa itsessä on, ja tottakai toisinpäin ärsyttää myös toisen ns. itsekkyys ja se että jättää kaverinsa jonkun toisen kaverin takia.

Kuulostaa ehkä kuitenkin siltä, että tämä kolmas kaveri ei ole kaikkein paras kaveri teille? Jos hän haluaisi olla teidän kanssanne (kerron tän omasta näkökulmastani, en tiedä mitä kaverisi ajattelee), hän myös olisi teidän kanssanne? Välillä käy valitettavasti niin että kaverisuhde kuivaa pois ja pian tajuaa olevansa sellaisen kanssa josta ei välttämättä edes tykkää enää, tai ei muuten vaan ole niitä samoja yhteisiä juttuja kun vähän aikaa sitten oli. :/
Joten vaikka se tuntuu kurjalta, uskon että se on paras ratkaisu jos kaikki ei halua olla toistensa kanssa?
Jos kuitenkin tuntuu että ”asia ei ole loppuunkäsitelty”, voisitteko jutella tämän kolmannen kaverin kanssa ja kysyä miksei hän enää halua olla teidän kanssanne ja yrittäisitte keskustella asiat jotenkin läpi ettei kenellekään jäisi paha mieli?

Mutta tosiaan, kunnon kaveri ei jättäisi kavereitaan seurustelun takia yksin, syy on siis varmaan ihan jossain muualla. Se tuntuu kurjalta ja olisi hyvä jos saisitte asiat edes käsiteltyä keskenänne, mutta kyllä se paha olo unohtuu sillonkin kun löytää uusia parempia kavereita ja muuta tekemistä :) kunnon ystävästä kannattaa pitää kiinni, jos kaverit ei enää välitä ystävyydestä niin on kuitenkin tärkeää miettiä kannattaako sellaisen kanssa viettää aikaa enää niin paljon, yksinkin on kuitenkin parempi olla verrattuna huonoon ystävyyssuhteeseen.

Paljon tsemppiä ja siunausta!

kateellinen

Kiitos paljon vastauksistanne ;), niistä todella oli apua! Ps. HotChocolate, mäkin oon uskossa, joten siunausta sullekin!

Vastaa aiheeseen: HARMITTAA!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top