Siirry sisältöön
<3

Moi!
Oon 17v tyttö, joulukuus täytän 18. Tuntuu että mun arki on tosi tylsää, ymmärrän että välil on tylsää, mut oon joka päivä vaan yksin kotona puhelimella. Haluisin tehä jotain kivaa. Mulla ei oo hirveest kavereita tai on kaks mut toinen asuu kaukana ja toinen lähel mut tuntuu et se on jokapäivä vaan sen poikaystävän kaa, tuntuu että sillä ei riitä muuhun aika. Haluisin lisää kavereita mut en tii miten. Haluisin myös alkaa harrastaan jotain, etenki tanssi ja salille meno kiinnostais, mutta vanhemmat ei haluu vanhoislestadiolaistaustan takia haluu et harrastan tanssia, ite en ees haluis kuulua koko herätysliikkeeseen tai oo pitkään aikaan kuuluvani joukkoon ja tanssista oon haaveillu jo pikkutytöstä asti. Haluisin tosi paljon mennä myös salille, koska se vaikuttaa mulle niin sopivalta liikuntalajilta, yläasteella parilla liikuntatunnilla oltiin koulun salilla ja se oli tosi kivaa. Mulla ei kuitenkaan oo varaa mihinkään salikortteihin yms ja vanhemmat ei suostu maksaan koska ”on niin paljon liikuntamuotoja mitä voi tehä ilmaseks”, äiti on myös ainoo vanhempi kuka käy töissä enkä haluis tuhlaa sen rahoi. En oikeen tiiä mitä mun pitäis tehä, oon hakenu töitäki monesta paikasta, mutta mua ei oteta mihinkään. Joka kerta vaan ilmotetaan että valitettavasti tällä kertaa mua ei valittu tai et ei ota alaikäsiä töihin. Alan pikkuhiljaa turhautua ku en voi toteuttaa itteeni tai edetä mun unelmissa.

Tyttö

Piirtäminen on kivaa ajankulua, johon ei tarvita hirveesti rahaa.

–––

En nyt osaa muuten auttaa mutta 18v(15v vanhempien luvalla) voi vaihtaa uskontoa/lopettaa uskonnossa olemisen(ainakin muistaakseni) eli jos haluut nii joulukuus sitten.

Sukka

Oisko jossain teidän lähellä ulkokuntosalia? Mun kotikuntaan tuli sellanen, on ihan ilmanen

L😊💔E

Kannattaa ensimmäiseksi ainakin selata kaikki ilmaiset harrastukset , mitä paikkakunnallasi on ja sen jälkeen , jos löytyy sopiva niin kokeilla sitä harrastusta.
Esim jos vain saisit sun vanhemmat hyväksymään tanssin harrastuksena niin on olemassa paljon ilmaisiakin ryhmiä.👍
Jos et kuitenkaan löydä sopivaa niin on paljon muitakin harrastuksia.
Lukeminen on yksi tosi hyvä harrastus ja aivan ilmainen. Kävely/ juoksu ovat myös ilmaisia. Kotona voi voimistella tai tehdä muita kunto liikkeitä. Talvella ( jos sinulla on tai vanhempasi voivat ostaa) voit luistella tai hiihtää. Piirtäminen ja laulaminen on myös aikalailla ilmaista.
Tossa oli aika monta esimerkkiä ja vinkkiä sulle. Toivon , että tää viesti auttaa sua <3

hjklöjhgf

Salibandy!!!

en ees tiiä.

Sama ongelma mulla. Haluisin kovasti harrastaa jotain, mut mul on tosi huono kunto ja oon aika laiska, ni ei oo tullu viel kokeiltuu es oikei mitää. Lähes kaikki kyl sellai kiinnostais, et melkei mitä vaa vois ainaki testata, mut en vaa jostai syystä oo ikinä päässy tästä miettimisestä pidemmälle. Oon miettiny tätä asiaa tosi paljon ja myös vähän jutellu tästä muitten kaa ja mua on yritetty vähän auttaa, mut en sit tiiä. En oo kuiteskaa tehny mitää tälle. Oon vissii liian laiska. Vihaan muutenki itteeni ja elämääni, joten juu. Ehkä vaa elän tällästä paskaa elämää tälläsenä ja kadun koko ajan, tai sit vaa joskus kuolen kun uskallan… Mut kiitos kaikille jos autatte ja annatte vinkkei :)

Vastaa aiheeseen: Harrastus apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top