Siirry sisältöön
kiusattu

Joo mä oon 15 vuotias poika ja mullon semmone probleema että laji mitä harrastan säännöllisesti on tosi mukavaa jo oon siinä hyvä, mutta yks onglema siin o ja se on muut tyypit sielä, eli ne v*ttuilee mulle kokoaja jopa vapaaajalla ja netissä nii pahasti et mullon käyny mieles lopettaminen, ja siitä ne haukkuu kun oon isompi ja tukevampi ja muutenki löytyy mahaa. monesti jättäny menemättä treeneihi koska tiiän et siel tulee taas tommosta. enkä halua vaihtaa lajia koska tää kyseine laji on se missä oon vähänki hyvä ja jos lopettaisin niin ei olis mitää liikunta harrastetta.monesti oon ollu nii raivoissani et haluaisin vetää niitä täysillä pataa, ja niin mä pystyinki jos haluaisin, ihan helposti mut jotenki mulla vaan semmone tunne et se on sit vasta se viimine vaihtoehto… vanhemmille tai kellekkään muullekkaan paljastamine ei oo vaihto ehto koska ne vaa jatkaa vittuilemista ja se tieto leviää ympäri kyliä ja sit kaikki vittuilee mulle, niin kävi yhelle tyypille jonka tunnen, nii semmosta en halua.

sori jos oli sekava teksti mut olis kiva jos antaisitte neuvoa, kun on se selekään antaminen jo tosi lähellä..

TYTTÖ Jjaneljäkirjainta..

Kerro jollekkin aikuiselle,vaikka sille sun harrastuksen pitäjälle että sua kiusataan tai sit vaan vlttuilet takas:D

Mutt kummiskin otan osaa:(

teremo

ei mahassa ole mitään vikaa, jos tunnet itsesi sopusuhtaiseksi. Mutta väkivalta ei ole ratkaisu. Suosittelen puhumaan koulukuraattorin kanssa, ja jos sinusta tuntuu, ettei se auta yhtään, anna heille samalla mitalla takaisin. no viitsi viitsi:) muuta pois, tai muuta koulua, jos kukaan ei kaipaa. löydät varmasti jonkun tytön ja ystäviä , joka tykkää mahastasi. niinkuin minä <3

Tupuna

Ei juma, luin eka että sulla on harrastuksena kiusaaminen DD:>

Harrasta mitä haluat, elä välitä paskapäistä

Minä

Tosiaankin, älä välitä muiden mielipiteestä, jos sä tykkäät harrastuksestas jne.. ei ne määrää kiusaamalla mitä sä harrastat ja teet, sanot niil this is me täst mä tykkään.

m

ÄLÄ ANNA KENELLEKÄÄN SELKÄÄS SE EI KANNATA SÄ OOT SELLANE KO OOT EIKÄ SEN PITÄS KETÄÄN HAITAT SUN ON KERROTTAVA JOLLUKI JOKA ON SULLE LÄHEINEN!P.S.ÄLÄ ANNA PATAAAN KENELLEKÄÄN JATKA ELÄMÄÄ JA USKO ITTEES.

Vastaa aiheeseen: harrastus kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top