Siirry sisältöön
Surutyttö

moi kaikille. minua on kiusattu ykkös-luokalta asti. olen nyt neljätoista. mua on haukuttu sen takia kun oon vähän ylipainoinen. ykkösluokalla en edes huomannut tai sitten ymmärtänyt kun yks poika haukkui melkein joka kerta kun menin hänen luokseen niin läskiksi.

kun aloin vihdoin huomata että mua haukutaan kun jouduin mennä toiseen kouluun enkun tunneille nelos luokalla. silloin kun olin menossa sielt koulusta kotiin tunnin jälkeen joku poika sanoin äänekkäästi ’sieltä se läski norsu tuleekin’ ja hänen kaverinsa alkoi nauraa hänen kanssaan kun menin pyörällä nopeasti siitä ohi. kerroin äidille siitä, joka soitti sen koulun rehtorille siitä asiasta. se toimi. mutta kun vitos luokalla aloin myös käydä kässä tunteja myös siellä. niin joka kerta jähmetyin ja menin puun taakse odottaa milloin heidän bussinsa tulisi. joskus jopa soitin jollekkin että minut tultaisiin hakemaan. joskus he jopa huuteli mulle jotain mutta en muista mitä. nyt kun olen ylä-asteella. ihmiset kuiskivat minusta joskus jotain kun yritän olla normaalisti kavereitten kanssa. mutta puolustaisiko he minua jos minua kiusattais. viimeksi kun minua kiusattiin siellä. yksi tyyppi seurasi minua ja mun kaverit taisi ottaa sen vain vitsinä. ja kun joku toinen poika tuli vielä sanoo ’osaahan tantorkin vielä liikkua’ joka rikkoi mua sisältä päin. joskus jopa ajattelen mitä järkeä elää.

Nimetön

Ymmärrän miltä tuntuu, kun ajattelee ettei omalla elämällä ole mitään merkitystä. Itsellänikin oli vaihe, jolloin ajattelin ettei kovin moni perheen lisäksi varmasti välitä, vaikka kuolla kupsahtaisinkin. Nykyäänkin hieman vaikeampina aikoina tunnen välillä halua vain päästää irti, nukkua eikä koskaan herätä. Itsemurha ei ole kuitenkaan mielestäni vaihtoehto, varsinkaan kun miettii mitä tuskaa se tuottaisi niille jotka oikesti välittävät.

Uskon kavereidesi pitävän sinusta, mutta on vaikeaa asettua kiusaamista vastaan, vaikkakin porukalla. He saattavat sisimmässään tuntea halua puolustaa sinua, mutta eivät vain yksinkertaisesti uskalla. Mielestäni sinun kannattaa ottaa koulun rehtoriin yhteyttä, aina niin kauan että kiusaaminen oikeasti loppuu. Kellään ei ole oikeutta kiusata sua millään tekosyyllä, eikä sun tulisi kärsiä toisten veemäisyydestä.

Tsemppiä sulle, muista ettet oo yksin:)!

Surutyttö

Kiitos vastuksestasi :) tuli ainakin hyvempi olo kun joku vastasi. luulin ettei täälläkään mun ongelmat ketään kiinnosta. tuntuu välillä että olisin ihan arvoton ettei ketään kiinnosta jos mulle tapahtuu jotain… mutta en aio kyl tappaa itseäni.

Nimetön

Munkin mielestä sun kannattaa ottaa yhteyytä rehtoriin! Ne jotka haukkuu sua on ihan hölmöjä kun eivät osaa miettiä et miltä susta tuntuu! Toivottavasti sun kiusaaminen saatais lopetettuu!:)

Salainen

Mulle tuli surullinen olo, kun luin sun viestiä. Olin 1-3 luokilla kiusattu. Jos olet neljätoista, niin painollasi ei ole vielä niin merkitystä. Olet täydellinen, vaikka sinua kiusataan. Älä ikinä ainakaan ajattele, että sinussa olisi jotan vikaa.
TOIVOTTAVASTI KIUSAAMINEN LOPPUU!
P.S. Kiusaajat kyllästyy kiusaamiseen, jos ET VÄLITÄ. Jatka tekemistä, vaikka mikä tulisi. Näin minulle kävi. Toivottavasti sinullekin.

Vastaa aiheeseen: Haukkuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top