Siirry sisältöön
celkku

mua on haukuttu lihavaksi vaikka olen laiha.sekä on lyöty paljon enkä tiedä mitä tehdä……

ouza

Hyvä, että itse ymmärrät ettet oo oikeesti lihava. Lyödä ei koskaan sais toisia. Kannattaa kertoa kelle vaan voi.

minävaan(:

Hei, niin meitä kaikkia! <-- siis haukuttu lihavaksi. Mutta sitä ei saa hyväksyä. Eikä todellakaan saa tai pidä hyväksyä lyömistä! Ota yhteyttä terveydenhoitajaan tai opettajaasi. Heiltä saat apua kiperiinkin tilanteisiin. älä anna tuon jatkua!

Nimetön

Ymmärrän miltä tuntuu, kun ajattelee ettei omalla elämällä ole mitään merkitystä. Itsellänikin oli vaihe, jolloin ajattelin ettei kovin moni perheen lisäksi varmasti välitä, vaikka kuolla kupsahtaisinkin. Nykyäänkin hieman vaikeampina aikoina tunnen välillä halua vain päästää irti, nukkua eikä koskaan herätä. Itsemurha ei ole kuitenkaan mielestäni vaihtoehto, varsinkaan kun miettii mitä tuskaa se tuottaisi niille jotka oikesti välittävät.

Uskon kavereidesi pitävän sinusta, mutta on vaikeaa asettua kiusaamista vastaan, vaikkakin porukalla. He saattavat sisimmässään tuntea halua puolustaa sinua, mutta eivät vain yksinkertaisesti uskalla. Mielestäni sinun kannattaa ottaa koulun rehtoriin yhteyttä, aina niin kauan että kiusaaminen oikeasti loppuu. Kellään ei ole oikeutta kiusata sua millään tekosyyllä, eikä sun tulisi kärsiä toisten veemäisyydestä.

Tsemppiä sulle, muista ettet oo yksin:)!

Surutyttö

Kiitos vastuksestasi :) tuli ainakin hyvempi olo kun joku vastasi. luulin ettei täälläkään mun ongelmat ketään kiinnosta. tuntuu välillä että olisin ihan arvoton ettei ketään kiinnosta jos mulle tapahtuu jotain… mutta en aio kyl tappaa itseäni.

Nimetön

Munkin mielestä sun kannattaa ottaa yhteyytä rehtoriin! Ne jotka haukkuu sua on ihan hölmöjä kun eivät osaa miettiä et miltä susta tuntuu! Toivottavasti sun kiusaaminen saatais lopetettuu!:)

Salainen

Mulle tuli surullinen olo, kun luin sun viestiä. Olin 1-3 luokilla kiusattu. Jos olet neljätoista, niin painollasi ei ole vielä niin merkitystä. Olet täydellinen, vaikka sinua kiusataan. Älä ikinä ainakaan ajattele, että sinussa olisi jotan vikaa.
TOIVOTTAVASTI KIUSAAMINEN LOPPUU!
P.S. Kiusaajat kyllästyy kiusaamiseen, jos ET VÄLITÄ. Jatka tekemistä, vaikka mikä tulisi. Näin minulle kävi. Toivottavasti sinullekin.

Vastaa aiheeseen: haukkuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top