Siirry sisältöön
pelokas

Eli oon 6-luokkalainen tyttö ja oon 156cm pitkä. Oon koulussa tosi suosittu varsinkin poikien kesken. Oon ihastunu yhteen poikaan ja en tiedä mitä tekisin. Aina kun tuun koulusta kotiin katson peiliin ja rupeen taas häpeen itteeni. vanhempani sanovat että olen sopivan kokoinen mutta omasta mielestäni olen hirveän erilainen kuin muut. Harrastan urheilua joka päivä mutta tunne silti itseni koko ajan lihavaksi. Käytän koulussa ja muutenkin kaupungilla pyöriessäni löysiä vaatteita ettei kukaan saisi tietää miltä oikeasti näytän. Olen kai ollut niin kauan poikien suosiossa että pelkään jo olla oma itseni. MITÄ TEEN?

joskus

itsekin ala-asteella ollessa tolta joskus tuntu, pääsin yli kun katoin itteeni peilistä ja aattelin että oon ainutlaatunen ja täydellinen just ittenäni! ei niitä poikia oikeesti kiinnosta miltä sä näytät ton ikäsenä varsinkaan. muista syödä, liikkua ja nukkua oikein niin kyllä se siitä. tsemppiä oot täydellinen muista se!

morojesta

Nyt oikeesti, jos et ole ylipainoinen tai mitään niin ei huolta! Käy juttelees kavereille, äidille ja isälle tai terkkarille yms. luotettavalle henkilölle.

kurwit

Pojat tykkää kurvikkaista tytöistä. Kunhan vinkkasin

Vastaa aiheeseen: HÄVETTÄÄ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top