Siirry sisältöön
✨🌹010 tyttö🌹✨

He haukkuivat minua tietämättä, miten se minuun vaikuttaa..
He kiusasivat minua tietämättä, Kuinka juoksin aina itkien koulusta kotiin..
He kiusasivat minua tietämättä, mitä kävin läpi…
He pilasivat elämäni, tietämättä että minäkin voisin pilata heidän..

Annoin heille niin monta kertaa anteeksi, mutta se jatkui. Annoin heille uudelleen anteeksi ja se silti jatkui.

He mursivat minut, kunnes minun sydän ei enää antanut kenellekään anteeksi.
He mursivat minut, kunnes aloin pitää kaiken totuuden sisälläni.
He tappoivat minut sisältäni, kunnes synnyin uudelleen synkkänä.

Arpi mikä minulla on vielä jalassani kun he kaatoivat minut kovien kivien päälle, jää siihen ikuisesti kiinni. Muistoksi. Muistoksi siitä mitä he antoivat minun sietää.

Jos riitelee kanssani, ei saa minulta anteeksi. Sillä he saivat minun uskomaan kaikkien olevan samanlaisia kuin he.

❤️‍🩹🖤

bag

This hit different oikeest samaistun niin hyvin ja iha uskomattoman kaunis sekä herkkä teksti<3
Kiitos rakas ja tsemppii

Kivakaveri

Mä oon tosi tosi tosi pahoillani siitä mitä kaikkea kamalaa sä oot kokenut. Mä tiedän miltä tuntuu kun joku oikein raastaa sielua ja survoo sut maailman painavimman asian alle ja sitten kun olet päässy sen alta pois ne kaataa laavaa sun päälle ja jättää sut tien varteen kitumaan. Mulla on ollut todella vahingoittavia kaverisuhteita mun elämässä. Mulla taitaa olla nytkin sellainen. Voin tuntea sun sielun huudon sun sydämmen sisällä. Mä olen niin tosi pahoillani kaikesta mitä sä oot joutunut kokemaan. Jos olisi edes joku asia joka sais sut edes vähän enemmän korjatuks mä tekisin sen vaikka heti.

Oon aina ollut tosi ekstroverttinen ihminen ja oon aina etsimässä uusia ystäviä, joka ei aina valitettavasti pääty hyvin. Oikeesti Mulla on niitä ystäviä neljä, joista yksi muutti Espanjaan ja toinen muuttui vahingoittavaksi. Kolmas on ihana ihminen ja oon tuntenut sen jo 8 vuotta, hän ei kuitenkaan oo mun luokalla joten nään sitä aika harvoin. Neljäs on kiinni toisessa ja se on mun uusin ystävä. En voi hankkiutua eroon toisesta koska silloin neljäskin lähtisi jonka seurauksena minulle ei jäisi ketään ystävää luokallani jossa tulen olemaan seuraavat 2 vuotta.

Jos sä haluat, mä voisin olla sun uusi ystävä. Mä lupaan etten koskaan satuttaisi sua, koska tiedän miltä se tuntuu ja kuinka paljon tuskaa se tuottaa. Jos sä haluat, voitais tutustua täällä, vaikka tässä samassa keskustelussa. Olis kiva jos sä vastaisit niin me molemmat taatais uusi ystävä❤️

Nasu

Olen myöskin 010 ja kokenut kiusaamista. Toivoisin että olet puhunut tästä jollekkin vaikka se vaikealta tuntuukin. Kiusattuna tiedän sen että se ei ole kivaa.

✨🌹010 tyttö🌹✨

Moi! Kiitos tosi paljon kaikille viesteille. Ne auttaa tosiii paljon. Haluan kertoa sen että, olen kokenut kyllä, vaikka mitä nyt tän alakoulun aikana. Mutta rehtori suostui vaihtamaan mun luokkaa kun näki miten mun vanhemmat, minä sekä sisarukset pyysimme sitä. He huomasivat että kärsin joka päivä pahemmin ja pahemmin.

Kohta ylä-Koulu alkaa ja koulun rehtori sekä poliisi lupasi mulle paremman alun <33

Vastaa aiheeseen: He

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top