Siirry sisältöön
nipaa

toivon että joku vastaisi tarvitsen apua! olen 12v tyttö ja kavereillani on jo poikaystävät osilla.Haluasin poikaystävän. Kaipaan läheisyyttä ja seuraa:) tykkäsin yhdestä pojasta mutt sitten kaverini alkoi myös tykätä hänestä ja nyt ne seurustelevat olen ihan rikki kaipaisin apua mitä voisin tehdä!

Brony_Powa

Hei! Onhan toi särkevää että kaverilla tyyppi josta sinä pidit, mutta ei sitä voi hoputtaa että on poikakaveri vai ei. Itsellä oli yksi vuosi taaksepäin mutta ei siitä tullut mitään, niin nytten ollaan kavereita. On se parempi että on ihan kunnon poikaystävä, kuin esimerkiksi viikon juttu. Lyhyet suhteet särkee aika pahasti, mutta jos kaipaa jutteluseuraa, niin kyllä mä voin jutella.

Ressu

Tiesikö kaverisi, että tykkäsit tästä kyseisestä pojasta? Itselläni on poikaystävä. Yhteinen tiemme oli alussa todella raskas, koska kaverini eivät voineet sietää poikaystävääni.myös entinen ihastukseni haukkuin häntä. Poika ei ole millään tavalla mistään suosituimmasta päästä, häntä haukutaan, lyödään ja potkitaan. Lapsuuskaan ei ole ollut millään tavalla helppo, hän meinasi kuolla ji ennen kuin edes syntyi, hänellä on todella lievä adhd, jota ei nyt jo hänen kasvettuaan edes huomaa. Tuemme toisiamme ja jaksoimme yhdessä. Itketään yhdessä, nauretaan yhdessä ja jaetaan kaikki. Olen ollut hänen kanssaan sairaalassa yms.. nyt on takana jo 7 kk yhteistä tietä. :* Ymmärrän todellakin tuon, että olet rikki. Itsekin olin 2 vuotta ihastunut yhteen poikaan, sitten hän alkoi huoritella ja kohdella minua kuin eläintä. Oli pakko päästää irti. Olin ihan rikki… jaksamista sinulle!! Ei kannata koittaa viedä kaverin poikaystävää, vaikka voikin tuntua pahalta että he ovat yhdessä. Jaksamista!

Vastaa aiheeseen: hei!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top