Siirry sisältöön
tämmönevaa

Nyt on pakko jakaa mielipide, jonka kerron minulle epänormaaliin tapaan -asiallisesti.

Eikö teitä yhtään hävetä alkaa 11-vuotiaana kun oot tuntenu päivän ja erota parin päivän päästä, itkeä puolpäivää ja mennä heti ”yhteen” uudelleen.

Sama juttu näiden SINKKU – oon sinkku 11w ja etin poika_ystävää!1!

Hei camoon ihmiset. Ei elämä ole elokuvaa. Miettikää ny vähä.
Hirvee draama kohtaus päivän kestäneen suhteen erosta.

Tarkoitan tällä tekstillä kaikkia liian nuoria. Oon ainut realisti suomessa (lasten ja nuorten osalta)

Itse olen kolmetoistavuotias ja kirjaimillisesti häpeän kavereitani.

HotChocolate

Moi! :)

Itsekään en ole koskaan seurustellut enkä koe minkäänlaista tarvetta siihen, mutta ymmärrän osin niitäkin jotka sitä haluaa kokeilla.

Oon samoilla kannoilla siinä että se aloitetaan usein aika aikaisin nykyään vaikkei siihen ole mikään kiire vielä moneen moneen vuoteen, mutta mulla ei kuitenkaan ole kauheasti ainakaan, mitään niitä vastaan jotka niin päättää tehdä koska ei se mun elämääni vaikuta.
Onhan se tietty aika rajua kun n. kymmenen vuotiaat etsii jo ”parisuhdetta” mutta koen sen enemmän leikkinä (koska eihän silloin rakastuta, semmoista leikkimielistä ihastumista enimmäkseen) eikä niin vakavamielisenä vaikka heille se voi olla ihan ”täyttä totta” minkä vuoksi voidaan uhrata jopa kyyneleitä kun ”seurustelu” loppuu.

Voin kyllä itse myöntää että olen myös tehnyt paljon outoja ja noloja juttuja, tuskin lakkaan koskaan tekemästä mitään enemmän tai vähemmän noloa, ja monet häpeää muakin, joten uskon että meissä kaikissa ihmisissä riittää jotain tyhmää ja meistä voitaisiin tehdä arvosteluja loputtomiin. Joten kukaan ei ole täydellinen ja se tekeekin meistä hassun erilaisia ja erilaisuus on rikkaus :)

Mutta oli kiva kuulla sun mielipiteitä, ne aina avartaa vähän omaakin ajattelumaailmaa :)
Hyvää syksyä sinne! :)

Anna

Olen kanssasi täysin samaa mieltä! Nykyään ihmiset seurustelevat aivan liian nuorena. Seurusteluhan kuuluu vasta yli 15 ikävuoteen. Onhan se totta että nuorena ihastuu ja seurustelu on tosi ihQ, mut nuorena sitä ei todellakaan osaa ottaa tosissaan, ja ollaan vaan pari päivää yhdessä, sitten erotaan ja itketään ja heti mennään uuden kanssa yhteen. Tämä maailma on tuhoon tuomittu!
Odotan innolla sitä päivää kun kadulla kävelee vastaan 10-vuotiaita jotka on raskaana, sillä olen varma että seksin harrastaminenkin astuu kuvioihin joka vuosi aina vain aikaisemmin ja pikku lapsetkin saavat jo lapsia. Lapset ”aikuistuvat” liian nopeaan… En halveksu ketään, mutta sanoin asiani suoraan.
Ja itselläni on myös kaveri porukassa paljon itseäni nuorempia (olen 14), jotka itkevät erojensa takia ja sitä kuinka rumia ovat. Eivät he ole vielä edes täysin kehittyneet, miten he voivat sanoa itseään rumiksi? On muuten huvittavaa kun välillä näkee kakkos/kolmos luokkalaisia, jotka kulkevat ns. ”puoli alasti”.
Häpeän ihmisiä.

Links 2 3 4

11-vuotiaat ei ole mun mielestä valmiita vakavaan parisuhteeseen. Ja kun ne on päivän yhessä jonku kanssa ja sitte itkee kun se päivä on ohi

Kyllä, noloa

Ite oon 15, enkä oo kertaakaa ollu yhes kenenkää kaa koska pelkään parisuhteita ja en kelpuuta SUOMALAISTA miestä :D

Jididiii

Ja mikäköhän on ”sopiva” ikä alkaa seurusteleen? Ja totta on että osa liian nuorena alkaa seurustelemaan,mutta joillakin (hyvinhyvin harvalla) se juttu kestää pidempäänkin

Teddybear ^.^

Mä oon 12-vuotias ja olen siis nyt kuudennella luokalla.
Mun luokalle tuli kakkosella tosi söpö (:D) ja kiva poika joka on siis ulkomaalainen.
(En tiiä oonko jotenkin outo kun tykkään jotenkin enemmän ulkomaalaisista pojidta!)
Oon ollu ihastunut siihen jo siitä asti ja se on vieläkin mun luokalla

Musta on välillä tuntunu et sekin tykkää musta oon huomannu sen jotenki :DD
Kerran 4 luokalla se sanoi mua ”vahingossa” sen tyttöystäväksi ja kaikki alkoi nauramaann (mhös ope) .
Mut en yhtään tiedä mihin se menee yläasteelle niin pelkään, että se menee eri kouluun

Oon niin ujo että en puhu sille hirveesti :'(

Sori jos ei liittyny aiheeseen mutta kuitenkin! :)

Elä yleistä!

Harvalla toimii ne suhteet mutta ite aloin seurustelee siin 13 vuotiaana(ymmärsin että pidät tätäkin nuorena) ja nyt olen 15 seurustelu suhde on jatkunut jo 2 vuotta..hyvällä pohjalla ja suhde on auttanu masennuksessa yms..

Diana

Heips! Ite oon melkein 17-vuotias tyttö ja en oo kans koskaan seurustellu. En oo varmaan ees ihastunut kunnolla. Mut ei sitä kannata varmaan miettii, jokainen ajallaan, eiks niin?? : )

Tyttö008

Mun luokalle tuli uus poika parivuotta sitten sit parin viikon pääst siitä sen tulosta
Se kysy multa et voitko olla tänää?
Tietty olin sit siit se alko…
Oon siis 12 ja oon sen kaa yhes ollu jo kolme vuotta…:)

Vastaa aiheeseen: Hei Camoon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top