Siirry sisältöön
apuva

hei tytöt pitäiskö pojan olla semmone kauhee bodari niinku isot vatsa-ja käsilihakse yms. et sais tytöt kiinnostumaan itestään. Kun tuntuu että tota vientiä on aika vähän, tai no hyvä jos ollenkaan ja oon kuitenki ihan sillee normaali.

:3

Ite en tiiä, ku en oo ihastunu viel :D Mut uskon et kyll ei-niin-lihaksinenkin käy tytölle. Ite oon kas tyttö, jos et tajunnu

RiRi

No en ny tiiä,ainaskin mun koulus pojalla pitää olla Sixpack..Tarkemmin aateltuna(lievästi sanottuna)pitää.

L17

Ei tarvi olla. Harva tyttö kelpuuttaa vain filmitähden näköiset adonikset vierelleen, useimmille riittää, kun perushygienia on kunnossa, näyttää ihan normi pojulta. Itse en ole ikinä edes ymmärtänyt suurten lihaksien (ja niiden myötä usein myös suuren egon) ihailua. Normaalit, sopusuhtaiset pojat ovat ovat monen tytöt mielestä parempi vaihtoehto. Myös ns. ”kysyntä” on vähän suhteellista. Voi hyvinkin olla mahdollista, että sinuun on ollut ihastunut vaikka useampikin tyttö, mutta ujouksissaan he eivät ole ilmaisseet sitä. On jotenkin helpompi näyttää ihastuksensa suositulle, upealta näyttävälle lihaskimpulle, kuin normaalille ja mukavalle naapurin pojalle. Suosittelisin itse vain lähestymään kiinnostavaa tyttöä, kyseinen tyttö voi olla hyvinkin mielissään tästä, vaikka ei sinua olisi aikaisemmin siinä mielessä huomannutkaan.

jaa

ei tosiaa tarvii olla..Luonne on tärkein!c:

One girl from Savo

Itse en pidä muskelimiehistä kun niiden kanssa riitely saattaisi olla ikävä kokemus… Lisäki liiat muskelit näyttävät minusta ällöiltä. Mielummiin semmoinen ei niin lihaksikas yksilö, kiitos vain!

J3H

Tietenkin sellaiset piirteet ovat aina plussaa, mutta se ei ole loppujen lopuksi minkään ratkaisu.

Bodarit saavat hyvin treenatuista lihaksista itsevarmuutta ja itseluottamusta, ja ne ovat juuri ne piirteet, joiden perään tytöt ovat.

Eli vastaus kysymykseesi: Ei tarvi olla, kunhan olet tyytyväinen siitä mitä olet etkä pelkää olla oma itsesi, niin sillä pääset jo pitkälle! Hyvät lihakset ja muut vastaavat tulevat vasta sen jälkeen.

Se ettei sinulla ole ollut vientiä voi johtua juuri itseluottamuksen puutteesta, ettet uskalla yrittää ketään.

friikki

Hahaa ite oon ain unelmoinu perus lihaksikkast ja seksikkääst sellasest latinopojust ;D aah se ois jtn nii ihanaa..! Tosiasiassa ihastun kuitenkin AINA blondeihin ruipeloihin :))

<3

ei niissä mitää vikaa oo, toki aina plussaa!
mut ei sun niistä tarvii huolehtii et tarviitko välttämättä, iha varmasti tytöt kiinnostuu susta just tollasena, oota vaa:) ja yleensä ne tytöt eka kattoo luonnetta ja sitä ulkoista olemusta millanen on:)

1997girl

NO ei todellakaan!

Mulle kelpaa millanen vaan! Luonne, se on se tärkein! :) Ja en eses halluis mittään lihaskimppua! :)

XD

Siis ei välttämättä tarvitse. En mä ainakaan haluis seukata kenenkään kaa, jolla on ihan sairaan kokoset lihakset. Kyllähän se on kiva, jos vähän lihasta löytyy, mutta kelpaa ilmankin kyllä.

-96girl =)

Minunmielestäni pojan ei tarvitse olla mikään lihaskimppu. Luonne on tärkein, ei olisi hauska olla riidanhaluisen mahtailijan kanssa. Niinkuin mun luokan pojat on todella lapsellisia ja vittumaisia suoraan sanottuna. =P

qq

no ei tarvii olla ! Ite en oo mikään hoikka tai sillee mut nostelen painoja ja kyllä voimaakin vähäsen löytyy , mut siis pojan ei tarvii olla todellakaa mikää steroidipodari .

Tyttöö

Hei!, mulle on ihan sama :) Tiedän nimittäin, että nykyaikana ei mitään sixpackia tms. ole jokaisella, joten ne joilta se löytyy ovat suosittuja , ja minä en alkaisi sellaisen.kanssa seurustelemaan, ei toki haittaa jos on sellaset ”normi” lihakset :)!

Vastaa aiheeseen: hei tytöt!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top