Siirry sisältöön
Unilable👸🏻👑👠📿💍🎖🏆🥇🎁🎀🎉🎊🎆🎇✨🌈

Mä lähen vaikka oonkin aika uus koska täälä niiku ärsytetään mua. Sanotaan että muka matkin. Tiedoks vaan että mulla on tosi herkkä mieli. Jos sanotaan edes vähän pahaa ni mulle tulee paha mieli. Heippaa!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

SadePisara💧

Totaa… sähän matkit? Oisit voinut kysyä, että voitko tehdä samanlaisen. Jos matkii toista, vois vaikka pyytää anteeks, koska vaikka et tarkottais sitä niin, tää vaikuttaa vaan huomion kerjäykseltä. Tiedän, että monet vihaa mua nyt, mutta halusin vaan sanoa. Sitä paitsi – ei kannata suuttua noin pienestä, tuskin kukaan on sua tahallaan yrittänyt ärsyttää :)

Wolves❤

No heippa

Unilable👸🏻👑👠📿💍🎖🏆🥇🎁🎀🎉🎊🎆🎇✨🌈

Mutta mä oon uus ni mä en oo nähnyt sitä nimi merkkiä. Eikö kukaan ymmärrä!?😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡. Ettekö tiiä että mulla on herkkä mieli!!!!???? Mä lähen ihan kokonaan! Kukaan ei voi estää!

J

Eihän kukaan edes YRITÄ estää? Sun viesti on musta tosi syyllistävä ja aggressiivinen 😣

🎁🎖🏆🏅🥇

Huomasitteko että teiän sanat saivat sille tosi pahan mielen? Mulla on paha mieli teiän takia ku olitte niin ilkeitä ja ette varonu sanojanne. En mä halu että joku lähtee tästä keskustelusta pois. Te ette voi ikinä tietää kuinka pahoja teidän sananne ovat ja miten ne loukkaavat toisia. Toivottavasti ymmärrätte tän joskus. Koska teiän on opittava se läksy että toisia ei kiusata noin vaan ilman nuhtelua tai rangaistusta.

💙💙💙💙💙💙💙💙💖💖💖💖💖💖💖💖💜💜💜💜💜💜💜💜💝💝💝💝💝💝💝💝💗💗💗💗💗💗💗💗💗💌💌💌💌💌💌💌💌❤❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕💕💕

Olen samaa mieltä 🎁🎖🏆🏅🥇:lin kanssa. Toi on semmosta kiusaamista että jos liian vakavaksi menee ni voi olla että aloittaja ei enää anna anteeksi. Kannattaa varoa mitä itse sanoo.

🎁🎖🏆🏅🥇

Hei J.
Mistä sä tiiät että joku ei muka yritä estää? Mä haluisin että se tulee takas.

Nimetön •-•

Ok.

🐸

🎁🎖️🏆🏅🥇 öö miksi tuo sinun viestisi on noin syyllistävä ja agressiivinen??

🎁🎖🏆🏅🥇

Ai miten.

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

🎁🎖️🏆🏅🥇 Viestisi oli kieltämättä syyllistävä. Sen sanoma on tärkeä, mutta sanavalinnat hautasivat merkittävän tekstin alleen. Haukkumalla toisia keskustelijoita ilkeiksi ja väittämällä, että he eivät ymmärrä kiusaamisen vakavuutta, ei välttämättä ole parasta mahdollista vaikutusta. Kun jatkossa kirjoitat viestejä, joissa on noin voimakas sanoma, varmista, ettei arvokas teksti jää halventavien ilmausten varjoon❤️ Hyvää jatkoa!

🔥Feeniks🔥

Nonni, rauhottukaapa kaikki.
Sadepisara💧, jos Unilable👸🏻👑👠📿💍🎖🏆🥇🎁🎀🎉🎊🎆🎇✨🌈 on uusi niin on aivan ymmärrettävää että hän on jossain matkinut jotain muuta. Totta kai. Eikö tää nuortennetti oo kuitenkin ollu jo yli 25 vuotta. Ei oo ihme jos nyt vaikka joku esim. käyttää samaa nimimerkkiä.
Ja J. Ei Unilable👸🏻👑👠📿💍🎖🏆🥇🎁🎀🎉🎊🎆🎇✨🌈 sanonut että joku häntä yrittäisi estää. Hän vain totesi että ”kukaan ei voi estää”.

Muistakaa kaikki että näin kun me puhutaan netissä, kirjoitetaan vaan, niin meijän asiat ymmärretään helposti väärin ja väärinkäsityksiä syntyy. Tekstin avulla ei voi ilmaista kaikkea. Meidän tunteita ja ilmeitä ei nähä joten oikeita tarkoituksia ei ihan ymmärretä oikein.

Kiitos,

🔥Feeniks🔥

Hey, Its ✨👑Me👑✨

Eikö täällä oteta asioita vähän liian tosissaan. Unilable👸🏻👑👠📿💍🎖🏆🥇🎁🎀🎉🎊🎆🎇✨🌈, ymmärrän, että sinulla on herkkä mieli, mutta menet aika vastusavasti ja hyökkäävästi toisia kohtaan. Esim kaikki nuo emojit ”😡😭” Ne saattavat ärsyttää tai ahdistaa joitakin. Ja voit aina kysyä, voisitko tehdä samankaltaisen keskustelun, jotta ongelmia ei tulisi. Sanoit jossain keskustelussa että olet 8-vuotias. Meitä on täällä kaiken ikäisiä joten meidän on välillä vaikea ymmärtää toisiamme.

Sulla ei ole syytä lähteä. Mieti jatkossa vähän tarkemmin mitä sanot, miten sanot.

Mukavaa jatkoa kaikille 🫶🏼🫶🏼

Tyttö010💋

Rauhaa maahan kiitos❤️

Vastaa aiheeseen: Heippaa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top