Siirry sisältöön
mestaritikku

Mä oon seurustellu jo vähän yli puolvuotta yhen kivan pojan kanssa. Meillä on menny tosi hyvin ja niin… tai ainaki sen mielestä. Kaikki on aina mun syytä. [osa tekstistä poistettu] Sitten se poika tulee jutteleen mulle faces ja alkaa haukkuu mua valehteliaksi. Sit se sano et jättää mut. Sitten mä aloin itkee [osa tekstistä poistettu] Mä menin watchuppiin ja laitoin sieltä sen ”lähetä video” kohdan. Laitoin sen kuvaamaan siihen… aluks mä vaan höpisin jotain et en kestä et se jätti mut… sit mä… kadun tätä[osa tekstistä poistettu]… sit aloin itkee… lähetin sen ja menin takasin faceen… se poika… se haukku mut… mä kyl kestän sen et meijän 10 hengen porukas kaikki syyttää mua… mut sitten kun se kaikkein rakkain alkaa syyttää mua… voih… SITTEN ihana ex poikaystäväni tulee mulle silleen ”no miltä tuntuu ku jätetään..” ja tietty plää plää se oli menny valehtelee eetul… ja niin… ja kaikki oli kuulemma ollukki ”pelkkä vitsi”… mun mielestä tää mun suu ei oo vitsi… me ollaan sen pojan kaa taas yhessä, viäkin se syyllistää. ..mä en tiiä mitä tekisin… haluisin.. erota mut en pysty ku jotenki tykkään viä siitä… :( (

MLL Ylläpito

Hei,

viestistäsi heräsi huoli sinusta. Tuntui varmasti todella pahalta, jos poikaystäväsikin alkoi haukkua ja syytellä sinua. Poikaystävän ja ystävien tulisi olla tukena ja heihin tulisi voida luottaa. Jos näin ei ole, niin mitä luulet, muuttuvatko asiat? Onko poikaystäväsi muuten ollut hyvä sinua kohtaan? Entä tämä kymmenen hengen porukka, miten hyviä ystäviä te olette ja olisiko asioita mahdollista selvittää? Missään nimessä haukkumista sinun ei tule kestää!

Se, mitä teit itsellesi riidan jälkeen, on todella huolestuttavaa. Asia on näkyvä, joten onko kukaan aikuinen kysynyt/kommentoinut asiaa? Voisitko ajatella, että juttelisit asiasta jollekin ja samalla kertoisit näistä ihmissuhdeasioista (poikaystävä, ystävät), jotka askarruttavat mieltäsi? Ethän enää tee itsellesi koskaan mitään vastaavaa. Ei kenenkään tulisi satuttaa sinua tuolla tavalla, ei sinun itsesikään.

Toivon, että juttelet asiasta jollekin aikuiselle. Koulussa terveydenhoitajan juttusille voi mennä juttelemaan mistä tahansa asiasta tai murheesta. Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 tai kirjoittaa nettikirjeen. Yksin sinun ei tarvitse näitä asioita pohtia.

Vastaa aiheeseen: help… :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top