Siirry sisältöön

Moi olen 15v

Ja minul ottaa ain välil henkee tnä tuli sillenen et en pystyny oikee hengittää [osa tekstistä poistettu]
Ei oo enne tullu näin paha

Poikaystävä veikkais et miul saataa olla astma mutsilla on se

MLL ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin. Kirjoitit tärkeästä asiasta ja juttelisimme kanssasi mielellämme lisää. Tilanteesi on yksilöllinen ja olisikin tärkeää, että keskustelisit tarkemmin tilanteestasi jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi olostasi? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja, joka voi ja haluaa auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Hienoa, että lähdit kysymään hengityspulmastasi. Ota rohkeasti yhteyttä uudestaan tai ota asia puheeksi jonkun aikuisen kanssa. Tsemppiterkuin Ylläpito!

Vastaa aiheeseen: help

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top