Siirry sisältöön
🤧

Eli siis tota mulla on yhen tapasia ihastus murheita.. en oo ollu ihastunu kunnolla kehenkään kohta noin kahteen vuoteen. Se alkaa olla tosi tylsää kun kaverit aina puhuu ihastuksistaan ja muuta.. onks se normaalia ja miten saisin itteni ihastumaan taas..? En jaksa enää

tyttö jonka iällä ei väliä:)

On normaalia olla ihastumatta kokoajan, en itekään oo kauheen monta kertaa ihastunu sillee kunnolla. Ehkä et vaa oo viel löytäny tai sitte sulla on jotain muuta tärkeetä meneillä sun elämässä:)

Mutta muista ettei sun oo pakko ihastua jos ei tunnu siltä tai jtn emt:)

Tsemppiä❤️

🌈rainbow🌈

On normaalia.
Älä välitä sun kavereista, kyl sä kohta jonkun löydät, ja itteään ei voi pqkottaa ihastumaan.

hulapa

Se on täysin normaalia ettet oo ihastunu kehenkään ja et voi pakottaa itteäs ihastumaan kehenkään, ja jos et enää koskaan ihastuis kehenkään tai kokis romanttisia tunteita muita ihmisiä kohtaan, se on täysin normaalia eikä siitä pidä huolestua. Ymmärrän että se tuntuu vaikealta ja ulkopuoliselta kun ei oo ihastunu kehenkään ja kaverit on ja ihastuminen on toki ihana tunne mutta voit myös ajatella sen hyviä puolia: esimerkiks jos aikoisit tunnustaa ihastuksen, vältyt mahdollisilta pakeilta tai suhteessa jossain kohtaa tulevasta erosta ja niistä seuraavista mahdollisista sydänsuruista. Se on ikävä juttu kyllä, mutta lähes koskaan suhteet kestää läpi elämän, etenki sillon jos ootte teinejä. Sinkkuna oleminen onkin loppujen lopuksi tosi ihanaa, siinä vaan kestää aikaa tajuta se. Mutta sä pystyt siihen kyllä.

Vastaa aiheeseen: HELP ME

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top