Siirry sisältöön
@raws

Mä en vaan enää jaksa. Kelpaanko mä? Tuo sama kysymys on monta kertaa pyöriny mun päässä. Mä en rakasta mun perhettä, joskus, hyvin harvoin, mä tykkään mun vanhemmista ja mun kahesta veljestä. Mun veljet vaan haukkuu ja vanhemmat vaan räyhää mulle. Mä oon monta kertaa maininnu mun kavereille että mä en rakasta mun perhettä, ne vaan kysyy joka kerta saman kysymyksen, ”Miten et voi rakastaa sun perhettä?” mä vaan vastaan, ”tietäisittepä mitä mä oon kokenu” Oon nyt 12 vuotias, noin 11 vuotiaana, mun elämä oli täysin pilalla. Kerroin yhelle hyvälle nettikaverille asiasta.. Joskus pienenä, mua hakattiin. Mun yks ”kaveri” vaan hakkas mua aina. Se vaan tuli ja löi. Mun perheessä mua heitellään tavaroilla mennen tullen.

Mun kaveri, joka on mun sukulainen, se on mun paras kaveri, tai oli.. Tässä lähi aikoina löysin kaks uutta kaveria, mutta ne ei vielä tiedä, mitä mulle on tapahtunu. Mun bff suuttu siitä, ku rupesin olemaan niiden kaa kaupungilla ja tämmöstä, muutenki enemmä yhteyksissä. Mun bff, siis se entinen, sukulainen siis, se aina vihjailee, että mä oon läski. Eilen, se soitti vaan mulle näin; ”Sä oot törkee, sä kiroilet liikaa ja muutenki oot niin idioottimainen ku sä aina huudat! Mieti miltä musta tuntuu tollanen, ku mun äiti on sairaalassa ja sä vaan jauhat että sä vihaat äitiis”, mä yritin sanoo siihen jotai, mutta se vaan paino luuria. ):

Kaks päivää sitte, mä itkin ja itkin, itkin.. Mun äiti heitti mua TV’n kaukosäätimellä, meilkein silmään, nyt mulla on mun naamassa sellanen jännä jälki. Mä en vaan enää jaksa. Kun yhesti tulin 10 minuuttia myöhässä, mun iskä rupes raivoomaan mulle ja se huus ”Mikä ongelmalapsi säki oot? Yks kaunis päivä sä muutat täältä pois tolla menolla”, se sano, että mulla on kaks viikkoo aikaa miettii, haluunko muuttaa pois. :c Nyt siitä on menny noin viikko..

Auttakaa mua, mä en enää vaan jaksa.

rawrr

Sinä kelpaat juuri sellaisena kuin sinä olet! Jos perheessäsi sinua kohdellaan noin niin voit soittaa jollekkin luotettavalle aikuiselle ja kertoa murheesi, ja käydä keskustelemassa koulupsygologin kanssa. Jos et viihdy perheessäsi yhtään niin ei sinun kuulu kärsiä. Ja vanhemmat eivät koskaan saisi vahingoittaa omaa lastaan! Suosittelen luotettavan aikuisen/psygologin kanssa juttelemista. Minun ystävälläni oli samanlainen tilanne omassa perheessään ja tällähetkellä hän asuu sijaiskodissa. Ja siellä hänellä menee jo paremmin. Tällätavalla ei kylläkään aina tilanne ratkea, mutta ainakin ihmisille puhumisen pitäisi helpottaa!
Tsemppiä paljon!

norppa69

mene sosiaalityöntekiöille kertomaan huolesi hetipaikalla!!:)

näin

Juuri näin. sosiaaliviranomaisille yhteyttä. ei mitään koulupsykologeja tai kuraattoreita niistä on vaan harmia enemmän ku haittaa. ne tyyliin soittaa sun vanhemmille ja siitäkö se riemu sitte alkaa.

jani96

mä kans suosittelen sossuu ei koulu tyyppei ne soittaa vanhemmille ja vanhemmat kusettaa ja sit joudut jäämään kotiin. mun kamul on tilanne et sen isäpuoli hakkaa sitä ja nyt se saa kohtauksen ainakun näkeesen. mut asuu turviksessa nyt ehkä toisenki viikon.

Vastaa aiheeseen: help me ! )8

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top