Siirry sisältöön
Rosie

Oon tyttö, joka on oikeesti alkanu kehittyä murrosiän takia. mulla on aikas isot rinnat jo, aika paljon finnejä, sain hammasraudat ja lasit. pohjimmiltani (tää ei oo itsekkäästi sanottu) en kuitenkaan ole ruma, vaan oikeestaan aika nätti. Voi olla et myöhemmin pääsen eroon laseista, ja ainakin hammasraudoista ja finneistä. Oon laiha ja normaalipitunen. oman luokkani muut tytöt on kaikki tosi lautoja, niiden lantiot ei oo leventyny niinkuin omani ja pojat on vielä semmosia kakaramaisia (ne käyttäytyy hurjan lapsellisesti, vaikkeivät sitä tajua itse ollenkaan). Kukaan ei oikein osaa arvostaa mua, vaikka aiemmin mulla oli paljon ystävii. Mun besu ja jokunen muukin on viel mun kamuja, mut joka päivä kuulee huomautuksia ”hyi, sulla on finnivoidetta” tai ”hei, sulla on taas ne kekkoslasit” tai ”sulla on tossa hirveen iso finni” ja pojat varsinkin pilailee mun finneistä. Esim. haukkuu finninaamaksi. Ei se oo yhtään kivaa!

Hoidan ihoani hyvin, mutta ei sille voi mitään, finnejä ei voi estää ilmestymästä naamalle. Lisäksi minusta tuntuu, että rintojani katsotaan KOKO AJAN. Rakastan uimista, ja kävin uimahallissa aiemmin joka maanantai ja tavallisesti otin jonkun kaverini mukaan, mutta nyt en enää kehtaa ottaa kaveria mukaan, koska mulla on niin isot rinnat ja karvoitusta häpyalueella, ja kaikki kaverini ovat vielä lautoja, tai ihan pikkiriikkisen kehittyneempiä. Minusta on raskasta olla OMA ITSENI… :(

Nimetön

Ohh, tästä tulee mieleen muistoja siitä kidutuksesta, kun oma murkkuikä starttasi. Otin etumatkaa ystäviini nähden, kuten ilmeisesti sinäkin ja voin vain sanoa, että tsemppiä ja jaksamista, kyllä ne hidashousut tulee perässä :)

Finnejä tulee aina välillä (etenkin aluksi), vaikka hoitaiskin naamavärkkiä kunnolla. Mulla ainakin siinä alkutekijöissä tuli älyttömästi finnejä, vaikka hoidinkin sitä kunnolla. Mutta muutamassa vuodessa se vähenee, eli ei kannata surra sitä.

Jos joku tulee sanomaan sulle ”finninaama” niin sano takaisin ”babyface”. Yleensä hiljenevät tuolla :D Ja rintojen tuijotteluun ei varmaan auta muu, kuin että mulkoilet tuikeasti ja ärähdät: ”Mitä mulkkaat mulkosilmä?!”

Jaksamista sulle!

Liitu

Vitsit mä muistan ton hyvin. Mulla oli ihan sama, mä aloin kehittyy jo 9-10vnä ja mul alko jo 10-11vnä menkatkin. Olihan se outoa olla aina se porukan ”pikkuaikunen” ku muut ei ollu vielä kuulleetkaan menkoista. Vaikka mä oon ny kasil, mä oon kyl vieläkin ruumiinrakenteeltani ennemmän ”oikea” nainen ku suurin osa opettajist. Eli lantiota ja rintoja löytyy sekä kapea vyötärö. Ja finnejä pukkas, mut eipä niitä oikeestaan enää niin paljoo tuu. Ja ainakin mun tapauksessa se kyl herätti supattelua, et eiks tol oo aik isot (ja mul oli tohon aikaan ehk AAkuppi) … Kyllä ne muutkin tulee peräs, ehkä aika paljon hitaammin, mut ennemmin tai myöhemmin. Voimia<3

Vastaa aiheeseen: HELP! Murrosikä iskee!!! ;)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top