Siirry sisältöön
poika96

elikkäs meiän koulus on yks tyttö josta tykkään.
se on samassa kuviksen ryhmässä kun minä
ja mun yks kaveri ´´ehkä´´ tuntee sen haluaisin tietää että miten voisin saada hänen mesen tai numeron.

ja sitten toinen kysy mys mitä te tytöt aattelette jos puoli tuttu/tuntematon poika tulis esim ilsuissa /diskossa tanssimaan hitaita
elikkä tällasta =D

Nimetön

jos haluut numeron/mesen: kysy tytöltä itseltään tytöt arvostaa sitä jos poika jaksaa ”vaivautua”. hitaiden tanssiminen sit vaan riippuu siitä tytöstä ja sitä mitä sä oot sille sanonu joskus, siis jos oot ylipäänsä puhunu sille. jos oot esim. vittuillu sille niin en usko että se tanssis sun kans

touuni

Näin kokemuksesta ja pojan näkökulmasta sanoisin, että tytöt todella arvostaa enemmän jos poika itse tulee juttelemaan, on siis parempi mennä itse rohkeasti puhumaan ja pyytämään aluksi vaikka meseä.

Koneen välityksellä on aina helpompi aloittaa juttelu, jos jännittää. Jos tulette hyvin juttuun ja on mukava keskustella, niin sen jälkeen voit pyytää numeroa.

On myös hyvä pitää mielessä, että se miten joku käyttäytyy virtuaalimaailmassa, ei kerro kaikkea ihmisestä. Kannattaa siis tutustua myös kasvotusten!

Äläkä suotta pelkää tanssiin pyytämistä, harva kehtaa sanoa ei. Tanssin jälkeen on myös helpompi mennä juttelemaan tytölle muuallakin, vaikka sitä ennen ei olisikaan ollut pahemmin tekemisissä. Ja jos tyttö ei ole huomannut sinua ennen tanssia, on se hyvä ja helppo tapa osoittaa pientä kiinnostusta, tytön käsitys sinusta voi muuttua äkkiä ja välit saattavat lähentyä hyvinkin pian. ;)

minä

oon kyllä samaa mieltä muiden kanssa siitä että jos pojat meille tulevat itse puhumaan on sekin jo suuri ele :)

Nimetön

Mene ihmeessä itse juttusille! Me tytöt.arvostetaan sitä! Itse en heti kättelyssä pyytäis sähköpostia vaan voisit vaikka kehia hänen töitään tai lainata häneltä/hänelle kynää

minä vaan :)

mee vaan kysyy rohkeesti itse. Me tytöt oikeesti arvostetaan sitä.:) Kyllä mä voisin suostuu jos olisin vaikka vaan vähän kinnostunut pojasta (tanssii hitaita)

Nimetön

toi disco juttu niin tytöt ja varmaan pojatkin rakastaa sitä kun joku tuntematon tai tuttu hakee tanssimaan. ei sillä ole väliä tunnetko sen vai et. harva tyttö kieltäytyy jos pyydät tanssimaan, mä ainakin tanssisin vaik perunasäkin kans kun ei se oo niin vakavaa. tai no riippuu tyypistä onko se ; )

tyttöh14

Se et menee discos pyytään tanssimaan nii ei siin oo mitään ihmeellistä, koska sehän ei periaattees tarkota mitään. Ja jos haluut numeron tai mese osotteen, mee ite pyytään. Tytöt arvostaa sitä kun jätkällä on rohkeutta tulla pyytämään ite ;)

Tyttö96

Siis oikeesti, vähän ihana kyssäri ja mää saatan kuulostaa nyt vähän aasilta, mut ei se haittaa: sää vaikutat ihan hullun ihanalt tyypilt tost sun viestis päätellen!!
Ok, vastaan ekana tohon sun toiseen kyssäriin: lähtisin mieluusti tanssii hitaita jonkun puoli tutun/tuntemattoman kanssa!! Saa ainakin tutustua uuteen ihmiseen ja siitä saa myös hyvän kuvan jätkästä! ;D Älä kuitenkaan rupee tanssin aikan puristelee tytön pehvaa, kosk sitten hyvä kuva katoaa…
Ja sinuna ekana juttelisin sen tytön kanssa, mut ei kuitenkaan mennä heti sillä tavalla et: ”Moi! Mää oon Pekka ja mää tykkään sust sairaasti, alatko olee?”. Alotat semmosista klassisista kyssäreist/kommenteista: ”Kiva maalaus!” (koska olette siis amas kuvis ryhmäs) ”Mistä ostit ton paidan/penaalin/kellon (jne.)?” ”Ulkona sataa. Meetkö sää bussil kotiin vai käveletkö?”

Että tollasta! Tsemppii ja iso onnen peukku!! :D <33

Moi

Yritä aloittaa keskustelu ja kysele esim. harrastuksia tai muuta. kysy vaikka joltain sen kaverilta sen numero. Jos juttu luistaa niin ei muuta kuin hitaisiin!

Vastaa aiheeseen: help! tytöt vastaa saa pojatkin jos on kokemusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top