Siirry sisältöön
Tyttö010💋

Oon yli kuukauden puhunu yhen pojan kanssa snäpissä ja se asuu samas kaupungis. Mutta muutama päivä sitten oli ihan paras keskustelu sen kanssa ja se keskustelu kesti varmaan 1,5h!!! Mut siinä ajas me puhuttii IHAN KAIKESTA.
Se sano esim että oon ahkera mimmi ja oon sen mielestä kaunis ja kaikkee tällästä. Aloin sillon myös miettiin että se tuntee mut varmaan paremmin kun mun muutama hyvä kaveri😱 en oo siis ikinä (vielä) nähny irl. Laitetaa joka ilta ja aamu öitä viestejä.
Jos haluutte tietää lisää nii kysykää!
Eli haluisin tietää voisko se tykätä musta?

Motivaationsa menettänyt

Moi!

Itellä ei oo snäppiä, mutta mie tutustuin mun poikaystävään pelin kautta, [osa tekstistä poistettu].
Se oli jo kauan käyttäytyny niinku se tykkäis musta, ja päädyttiin keskustelemaan tän aiheisista asioista.
Voisit esim. Dramatisoida vähän vaikka
”Musta tuntuu et kukaan ei pidä musta”
Tai jotain sellaista.
Voisitte myös tavata irl ja puhua.

Toivottavasti tästä oli apua!

gold rose

siis varmasti voi tykätä!! jos oot tyytyväine tilanteeseen noi nii tietenkää sille ei tarvi tehä mitää mut jos haluut et juttu niinku etenee nii pyyä sitä tapaamaa iha f2f.

voit toki kertoo sun tunteista sille jos uskallat tai yrittää kysyä sen tunteita. tuota edellisen laittamaa ”kukaa ei tykkää musta” draamaa en suosittele

Tyttö010💋

Joo siis haluisin kysyä sitä että nähtäis irl, se on kysyny multa muutamia kertoja (aikasemmin) ja silloin oli mulla muuta nii mitenköhän herättelisin keskustelua joka voisi vihjata tapaamiseen? Ja O M G, yks päivä se laitto mulle ”mitä vastaisit jos sua kysyis treffeille joskus”!!!!!!!

Vastaa aiheeseen: Help!!auttakaa oikeesti pliss

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top